BACK TO
TOP
Profi

Για 2η συνεχή φορά δυναμικό παρόν της Total Hellas στην Agrotica

Η Total Hellas θα συμμετάσχει για 2η φορά στην 26η έκθεση Agrotica 2016 στην Helexpo Θεσσαλονίκης, από την 29η Ιανουαρίου μέχρι και την 31η Ιανουαρίου, με την εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων της αποκλειστικά σχεδιασμένη για γεωργικά μηχανήματα.

Για 2η συνεχή φορά δυναμικό παρόν της Total Hellas στην Agrotica

3
0
Ο επισκέπτης στο περίπτερο της Total Hellas (περίπτερο 17, stand 18) θα συναντήσει τα πολυλειτουργικά λάδια (Multagri) και τα εξειδικευμένα προϊόντα για κινητήρες (Tractagri) και συστήματα μεταδόσεων  (Dynatrans, Transmission) καθώς και λιπαντικά που ευνοούν την εξοικονόμηση καυσίμου (Tractagri FE) .



Τα λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου και τα Bio λιπαντικά έρχονται να απαντήσουν στην ανάγκη της γεωργικής δραστηριότητας που συνεχώς απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό που συμμορφώνεται με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα λιπαντικά για γεωργικά μηχανήματα της Total, εδώ
 
Διαγωνισμός με έπαθλο ένα καινούργιο Renault ClioΟι επισκέπτες εκτός από το να ενημερωθούν για τη σειρά λιπαντικών για γεωργικά μηχανήματα,  θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν
ένα καινούργιο Renault Clio, απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους σε ηλεκτρονική  βάση δεδομένων
στο περίπτερο 17, stand 18, τις ημέρες και ώρες της έκθεσης. (περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία