BACK TO
TOP
Profi

Ιδανικό για όλα τα παρελκόμενα και χωρίς να τραυματίζει του δενδρώνες το Goldoni Quasar

H λέξη κβάζαρ σηµαίνει «παρόµοιος µε αστέρα» και αυτό το όνοµα επέλεξε να δώσει η Goldoni στο τετρακύλινδρο δεντροκοµικό τρακτέρ Quasar, το οποίο είναι διαθέσιµο σε υψηλές και χαµηλές εκδόσεις, «φωτίζοντας» το δρόµο προς την παραγωγικότητα.

Ιδανικό για όλα τα παρελκόμενα και χωρίς να τραυματίζει του δενδρώνες το Goldoni Quasar

2
0

Το Quasar 90 διαθέτει επιθετική-καµπυλωτή γραµµή στο σασί, µικρή ακτίνα στροφής, µεγάλους σχεδόν ισοµετρικούς τροχούς και έναν αρκετά δυνατό κινητήρα που καθιστά το τρακτέρ αυτό ιδανικό για εργασία σε στενές γραµµές σε δενδρώνες και αµπελώνες. Καθώς, ως γνωστόν, σε τέτοιες εκµεταλλεύσεις δεν υπάρχει χώρος για µανούβρες όπως και σε βαριά, πετρώδη εδάφη µε κλίση.

Χάρη στο συµπαγή σχεδιασµό του, που µοιράζει το 50% του βάρους στον µπροστινό και το άλλο µισό στον πίσω άξονα, το κέντρο βάρους έχει παραµείνει χαµηλό και κοντά στο µέσο του µηχανήµατος, εξασφαλίζοντας έτσι γερά κρατήµατα και ως εκ τούτου ασφάλεια στο χειριστή κατά την εργασία µε βαριά παρελκόµενα σε εδάφη µε απότοµες κλίσεις. Το τρακτέρ της Goldoni είναι εξοπλισµένο µε τούρµπο τετρακύλινδρο κινητήρα VM direct injection 60kW/82 ίππων που σύµφωνα µε τους Ιταλούς εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση, χαµηλά επίπεδα ρύπων και κατανάλωσης. Ο κινητήρας VM µπορεί να αποδώσει µέγιστη ροπή από χαµηλές ταχύτητες κινητήρα έχοντας παράλληλα απόθεµα ροπής 18%.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία