BACK TO
TOP
Profi

Με πέντε τροχούς και «ευελιξία» τρίκυκλου το Hydrotrike XL

Παρά τη θηριώδη του εµφάνιση και το βάρος των 18.900 κιλών, το νέο βυτίο υδαρούς κονίας της Vervaet, Hydrotrike XL, είναι απρόσµενα ευέλικτο, αφού βασίζεται στο σχέδιο του «τρίκυκλου», το οποίο τελευταία βρίσκει πολλούς θιασώτες ακόµη και ανάµεσα στους µεγάλους κατασκευαστές τρακτέρ κυρίως λόγω των πλεονεκτηµάτων του σε ό,τι αφορά τη συµπίεση του εδάφους.

Με πέντε τροχούς και «ευελιξία» τρίκυκλου το Hydrotrike XL

9
0

Η Vervaet παράγει αυτοκινούµενα βυτία υδαρούς κονίας επί 25 χρόνια και τα τρία από τα πιο καινούργια µηχανήµατα Hydrotrike XL θα εργαστούν για την πρώτη τους σεζόν στα περισσότερα ευρωπαϊκά χωράφια. Καθώς διαθέτει πέντε τροχούς, το Hydrotrike έχει πλάτος 4,65 µ. µε µια τριάδα ελαστικών 1 µ. να υπάρχουν στο εµπρός και στο πίσω µέρος, ενώ στο κέντρο υπάρχουν τα πιο λεπτά 750/50 R26 που προεξέχουν κατά 75 εκ. από τις πλευρές.

Το φορτίο στον µεσαίο άξονα ελέγχεται µέσω υδραυλικού συστήµατος και σχετίζεται µε το τρέχον φορτίο του µηχανήµατος. Εκτός από την κατανοµή του βάρους, οι τροχοί που προεξέχουν βελτιώνουν τη συνολική σταθερότητα του µηχανήµατος.

Επιπλέον, οι τροχοί συνδέονται στο σύστηµα διεύθυνσης για κλειστές στροφές στα όρια. Κατά τη διάρκεια της δοκιµής µας, το µηχάνηµα µπορούσε εύκολα να περιστραφεί και να κάνει το πέρασµα επιστροφής µε τον ψεκαστήρα Schuitemaker πλάτους 8,70 µ.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία