BACK TO
TOP
Profi

Με νέος εξοπλισμό και κιβώτιο ταχυτήτων τα Claas Arion 400

Με νέο εξοπλισμό που συνηθιζόταν μόνο στα υψηλής ιπποδύναμης τρακτέρ όπως το ημιαυτόματο κιβώτιο Hexashift, αποφάσισε να προικίσει η Claas τα μοντέλα της Σειράς Arion 400 (90 έως 140 ίππων).

Με νέος εξοπλισμό και κιβώτιο ταχυτήτων τα Claas Arion 400

3
0
Ο έξτρα εξοπλισμός, σύμφωνα με την Claas, περιλαμβάνει το κιβώτιο ταχυτήτων Hexashift, το σύστημα διαχείρισης περάσματος από το κεφαλάρι CSM και εργαλεία τηλεματικής. Επιπλέον το Arion θα εξοπλίζεται και με το πρόσφατα βελτιωμένο δυναμικό σύστημα διεύθυνσης

Μετά από τις παραπάνω συνθήκες, οι αγρότες θα μπορούν να εκτελούν εργασίες οργώματος, ενσίρωσης, μεταφοράς και μπροστινού φορτωτή με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Δύο επιλογές κιβωτίων

Για τα μοντέλα Arion 460 έως 430 είναι διαθέσιμα πλέον δύο κιβώτια: το υπάρχον Quadrishift και το Hexashift. Το Hexashift μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά στο δρόμο σε μικρότερες σ.α.λ κινητήρα με τέσσερις αυτοματοποιημένες σειρές και έξι στάδια. Αυτό σημαίνει λιγότερος θόρυβος κατά την οδήγηση και μικρότερη κατανάλωση diesel.

Η σύστημα διαχείρισης για πέρασμα από το κεφαλάρι, CSM, είναι από την πλευρά του απλό στη χρήση, ξεκουράζοντας τον οδηγό ειδικά όταν πρέπει να προχωρήσει σε περίπλοκες μανούβρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία