BACK TO
TOP
Profi

Τη δική της έκθεση στον κάμπο διαθέτει η Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ

«Αισθανόµαστε σαν στο σπίτι µας, αφού µηχανήµατά µας δεκαετίες τώρα δουλεύουν στα χωράφια και στις µονάδες σας και χαιρόµαστε που φίλοι και συνεργάτες είστε µαζί µας να το εγκαινιάσουµε», δήλωσαν οι άνθρωποι της εταιρείας Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ, που άνοιξε στον θεσσαλικό κάµπο το νέο της υποκατάστηµα.

Τη δική της έκθεση στον κάμπο διαθέτει η Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ

3
0
Πρόκειται για ένα νέο, υπερσύγχρονο, πλήρως καθετοποιηµένο υποκατάστηµα στο 5ο χλµ.της παλαιάς εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν σε ιδιαίτερα εγκάρδια ατµόσφαιρα παρουσία πλήθους κόσµου  το Σάββατο 3 ∆εκεµβρίου. Στόχος αυτής της κίνησης είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των γεωργών και κτηνοτρόφων της Κεντρικής Ελλάδας σε γεωργικά µηχανήµατα και εφόδια

Όπως πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις τα λόγια του διευθύνοντα συµβούλου της εταιρείας Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ, Ιωάννη Χίγκα, έδωσαν τον τόνο της φιλοσοφίας στην οποία κινείται η εταιρεία εδώ και πάνω από 6 δεκαετίες

«Στο κατώφλι των 70 χρόνων παρουσίας της εταιρείας στο χώρο, κάνοντας αναδροµή αυτού που ξεκίνησε ο πατέρας µου Γιώργος Χίγκας, συνεχίζω εγώ και στην παρέα µας ήρθε και ο γιος µου Γιώργος, γεωπόνος, δηλώνω περήφανος για την πορεία και τους άρρηκτους δεσµούς που πετύχαµε µαζί σας. Για να παραµείνουµε σταθερά πρώτοι στο χώρο µας υιοθετήσαµε ό,τι καινούργιο υπάρχει και το φέραµε εδώ στον θεσσαλικό κάµπο. Φέραµε στη Λάρισα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των µεγάλων εργοστασίων που εκπροσωπούµε. Όπως η Claas µε τα τρακτέρ, τις θεριζοαλωνιστικές µηχανές και τα πράσινα µηχανήµατα, που διαθέτει τεχνολογία έτη φωτός µπροστά. Όπως η  Maschio Gaspardo µε µεγάλη γκάµα σε παρελκόµενα, σπαρτικές, άροτρα, ψεκαστικά κ.α. Όπως η Faresin πρωτοπόρα στα κτηνοτροφικά µηχανήµατα» ανέφερε ο κ. Χίγκας


O πρόεδρος της εταιρείας FARESIN Sante Faresin (στο κέντρο) με τον διευθύνοντα  σύμβουλο της εταιρείας Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε  Ιωάννη Χίγκα και το μέλος του Δ.Σ., γεωπόνο Γιώργο Χίγκα.  



Πολλοί και λαµπεροί προσκεκληµένοιΤο οικογενειακό πνεύµα συνεργασίας δεκαετιών, αξιόπιστο και σταθερά ανοδικό εξέφρασαν µε οµιλίες τους ο regional director South Europe της Claas, Paolo Tencone, ο Mirco Maschio της Maschio Gaspardo και ο Sante Faresin της Faresin, ενώ από την Claas παρεβρέθηκαν και ο general manager Massimo Bordone, ο sales manager Roberto Binatti και ITA Marketing Paolo Oppezzo.


Ο «μαχαραγιάς του κάμπου», Απόστολος Ντάλας μεταξύ των VIP καλεσμένων στα εγκαίνια των γραφείων της Γ. Χίγκας ΑΕΒΕ στη Λάρισα.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Χίγκας, που δήλωσε περήφανος και  συγκινηµένος  για το παρελθόν, το παρόν και το µέλλον της εταιρείας και για την αγάπη των συνεργατών- πελατών του, παλιών και νέων, µαζί µε τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη. Ο υπουργός στην οµιλία του καλωσόρισε την εταιρεία στη Λάρισα, µιλώντας µε θερµά λόγια για τα ανοδικά, επιχειρηµατικά βήµατα εν µέσω κρίσης και δήλωσε ότι το υπουργείο θα είναι αρωγός και συµπαραστάτης όσων φέρνουν την ανάπτυξη στην χώρα. Ακολούθησε δεξίωση, ενώ πλήθος κόσµου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους.


Ρεπορταζ-Φωτογραφίες:
Βασιλική Πασχάλη-τσαντοπουλου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία