BACK TO
TOP
Profi

Με προτάσεις για τα Προγράμματα ο ΣΕΑΜ στον Κόκκαλη

Τα αιτήματά τους για τη βέλτιστη υλοποίηση των επιδοτούμενων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κατέθεσαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, στη μεταξύ τους συνάντηση την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Με προτάσεις για τα Προγράμματα ο ΣΕΑΜ στον Κόκκαλη

4
0

Το παρόν έδωσε ο πρόεδρο του Συνδέσμου, Σάββας Μπαλουκτσής, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΑΜ, Γιάννης Χίγκας και το μέλος του Δ.Σ, Λεωνίδας Βεντουράκης. Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου κατέθεσαν παράλληλα προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα.

Ο υφυπουργός μετά τη συνάντηση αναφέρθηκε στη σημασία της εκπαίδευσης και ενημέρωσης των παραγωγών για τη καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία των αγροτικών μηχανημάτων. Επίσης ο κ. Β. Κόκκαλης επεσήμανε τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από την οργάνωση των παραγωγών σχετικά με τον εκσυγχρονισμό, την εκμηχάνιση της γεωργικής παραγωγής και την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών της γεωργίας ακριβείας.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης δέχθηκε την Πέμπτη 12-1-2017 στο γραφείο του, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Σάββα Μπαλουκτσή και Μέλη του Δ.Σ.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου εξέφρασαν τα αιτήματά τους για τη βέλτιστη υλοποίηση των επιδοτούμενων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και κατέθεσαν προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης μετά τη συνάντηση αναφέρθηκε στη σημασία της εκπαίδευσης και ενημέρωσης των παραγωγών για τη καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία των αγροτικών μηχανημάτων. Επίσης ο κ. Β. Κόκκαλης επεσήμανε τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από την οργάνωση των παραγωγών σχετικά με τον εκσυγχρονισμό, την εκμηχάνιση της γεωργικής παραγωγής και την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών της γεωργίας ακριβείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία