BACK TO
TOP
Profi

Νέες στρατηγικές στην εγχώρια αγορά των τρακτέρ

Τις βαθιές ανακατατάξεις στην οργανωτική δομή των εγχώριων εταιρειών του κλάδου των αγροτικών μηχανημάτων ως αποτέλεσμα της χρόνιας παθογένειας στην αγορά των τρακτέρ και την επί δεκαετίες «συντήρηση» αυτής, με τα κονδύλια των αγροτικών προγραμμάτων, παρουσιάζει το Profi Σεπτεμβρίου, σε ένα πλήρες ρεπορτάζ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις πριν την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης.

Νέες στρατηγικές στην εγχώρια αγορά των τρακτέρ

8
0
Στην κεντρική δοκιμή του μήνα παρουσιάζεται το Massey Ferguson 5713SL με κινητήρα 92kW/125 ίππων και κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-6 που δίνει στο μοντέλο ξεχωριστό χαρακτήρα. Την παρέλαση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας του νέου τεύχους συνεχίζουν η συγκριτική δοκιμή των άροτρων Lemken Rubin 12/300 U και 12/400 KUA με δίσκους για βαθιά επεξεργασία εδάφους και παράλληλα μπήκαμε στο χωράφι με τη πνευματική σπαρτική σιτηρών Kverneland u-drill 6000 εξοπλισμένη με πολλά ηλεκτρονικά συστήματα και τρία πλάτη εργασίας.

Όσον αφορά τη χορτοδεσία, η τετράγωνη χορτοδετική Fendt 1290 S XD υπόσχεται αποδόσεις μισού τόνου σε 30 δευτερόλεπτα, την ώρα που η δοκιμή της θεριζοαλωνιστικής Case IH Axial-Flow 7140 γέμιζε τα αμπάρια σε χρόνους ρεκόρ. Παράλληλα στις σελίδες του Profi, έρχεται μία συγκριτική δοκιμή των pick up Mitsubishi L200 4-Life και του SsangYong Musso. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία