BACK TO
TOP
Profi

Mε τους πρώτους των ταξινομήσεων

Θεμελιώδους σημασίας επίσκεψη για την εγχώρια επιχειρηματικότητα και τη γεωργία με διεθνείς προεκτάσεις, αποτέλεσε αυτή η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Agrotech SA στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της John Deere, Samuel R. Allen ταξίδεψε από την Αμερική με στόχο να γνωρίσει τους ανθρώπους που έφεραν τη φίρμα στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων της εγχώριας αγοράς.

3
0

Το Profi, η Agrenda και το AgroNews βρέθηκαν εκεί, καλύπτοντας αποκλειστικά το εορταστικό αυτό γεγονός, με τον κ. Allen να παραχωρεί μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Samuel R. Allen έφτασε στη χώρα μας την περασμένη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση της Agrotech ενώ παράλληλα συζήτησε με μία ομάδα των πιο δραστήριων αγροτών από όλους τους κλάδους παραγωγής (δέντρα, καλαμπόκια, βαμβάκια κ.λπ) που ταξίδεψαν απ’ όλη τη χώρα για το σκοπό της επίσκεψης.

Στόχος ήταν, ο Αμερικανός, να πιάσει τον παλμό της ζήτησης και των αναγκών της εγχώριας αγοράς. Σημειωτέων, πως η επίσκεψη στους Έλληνες αντιπροσώπους πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της «μαμάς» John Deere.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία