BACK TO
TOP
Profi

Ο Ζερόμ Μπάντρυ νέος γενικός γραμματέας CEMA

H CEMA, η ευρωπαϊκή ένωση που εκπροσωπεί τους κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων, τοποθέτησε τον Γάλλο, Ζερόμ Μπάντρυ στη θέση του Γενικού Γραμματέα, μετά την αποχώρηση του Δρ Ούλριχ Άνταμ, ο οποίος ανέλαβε ανώτερη θέση σε άλλη επαγγελματική ένωση που σχετίζεται με τα τρόφιμα.

Ο Ζερόμ Μπάντρυ νέος γενικός γραμματέας CEMA

4
0

Ο Μπάντρυ εντάσσεται στη CEMA μετά από μια διεθνή σταδιοδρομία στην Caterpillar Inc, όπου κατείχε αρκετές θέσεις ευθύνης, όπως του Διευθυντή, τα τελευταία 27 χρόνια. Για πάνω από μια δεκαετία, ο Ζερόμ Μπάντρυ συμμετείχε ενεργά σε διάφορες ευρωπαϊκές εμπορικές ενώσεις σε τομεακό και οριζόντιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχημένης προεδρίας του στην Επιτροπή Μεταφορών, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2006.

Σε δηλώσεις τους για τα νέα του καθήκοντα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω μια μεγάλη ομάδα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας γεωργικών μηχανημάτων σε τόσο συναρπαστικό χρόνο. Η αναζήτηση μιας προληπτικής ευρωπαϊκής ατζέντας για τη βιομηχανία με την υποστήριξη των θεσμικών οργάνων της ΕΕ και των ενδιαφερομένων θα είναι προτεραιότητα. Μέσω του σχεδίου AgriTech 2030, το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα η CEMA, οι κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων έχουν σαφώς καθορισμένο όραμα για να προωθήσουν τεχνολογική ηγεσία και καινοτόμες λύσεις για τους αγρότες όλων των μεγεθών και να τους βοηθήσουν στην πρόκληση της καλλιέργειας τροφίμων, αειφόρα, ενώ ανταγωνίζονται στην παγκόσμια αγορά.».

Ο πρόεδρος της CEMA,  Ρίτσαρντ Μάρκγουελ δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δρ Αδάμ για την ισχυρή δέσμευσή του και τη συμβολή του στην CEMA τα τελευταία πέντε χρόνια και τον εύχομαι τα καλύτερα στην νέα του θέση. Η CEMA κινείται γρήγορα στο επόμενο στάδιο της ημερήσιας διάταξής της και χαίρομαι που καλωσορίζω τον Ζερόμ Μπάντρυ με την ευρεία και μακρόχρονη βιομηχανική εμπειρία του στη νέα θέση του Γενικού Γραμματέα της CEMA».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία