BACK TO
TOP
Profi

Ισπανικοί νεφελοψεκαστήρες στη John Deere

Τους νεφελοψεκαστήρες της ισπανικής εταιρείας Pulverizadores Fede ενσωμάτωσε στο χαρτοφυλάκιό της η John Deere, συμφωνία που ανακοινώθηκε στην έκθεση FIMA 2018. Ο εξοπλισμός αυτός θα κυκλοφορεί με τα χρώματα της John Deere και θα προσφέρει λύσεις φυτοπροστασίας στις δενδρώδεις καλλιέργειες παγκοσμίως.

Ισπανικοί νεφελοψεκαστήρες στη John Deere

7
0

Μάλιστα η Pulverizadores Fede, κέρδισε και βραβείο στην έκθεση για τις λύσεις ψεκαστικών της, λόγω μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος που προσφέρουν. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ο Εκτελεστικός Οργανισμός για της Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της ΕΕ, η ισπανική εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια, βραβεύθηκε καθώς το νέο της μηχάνημα απελευθερώνει 25% λιγότερο φυτοπροστατευτικό στο περιβάλλον ενώ εξοικονομεί 38,5% καύσιμο σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα.

Η Pulverizadores Fede είναι ένας δυνατό παίχτης της τεχνολογίας ψεκαστικών για δενδροκαλλιέργειες. Οι ψεκαστήρες της είναι τηλεχειριζόμενοι μέσω ενός λογισμικού Android (από smartphone) και διαθέτουν αισθητήρες υπερήχων που μπορούν να ανιχνεύσουν τις διαστάσεις της καλλιέργειας.

Η εφαρμογή φυτοπροστατευτικών προϊόντων προσαρμόζεται έπειτα στο μέγεθος του φυτού σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας έτσι την ποσότητα του προϊόντος που απελευθερώνεται στο περιβάλλον κατά ένα τέταρτο. Επιπλέον, η προσαρμογή λεπτών κόκκων επιτρέπει την εξοικονόμηση 38,5% καυσίμου. Οι ψεκαστήρες καθιστούν δυνατή την ακριβή ανιχνευσιμότητα των αναγκών φροντίδας, καταγράφοντας την απόδοση του ψεκαστήρα σε συνδυασμό με τη γεωγραφική του θέση. Χάρη σε αυτό, οι αγρότες θα είναι σε θέση να φέρουν στο εμπόριο προϊόντα με ιχνηλασιμότητα και συνεπώς υψηλότερης ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα διατροφής, αναφέρει στην ανακοίνωσή της ο οργανισμός της ΕΕ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 10 Μαρτίου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία