BACK TO
TOP
Φορολογικά

Για το φορολογικό συνάντηση των Θεσσαλών με Δραγασάκη

Το αγροτικό θέμα δεν θα απασχολήσει μόνο σήμερα το Αναπτυξιακό Συνέδριο, αλλά και αύριο, καθώς με πρωτοβουλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκου Παπαδόπουλου θα πραγματοποιηθεί, το πρωί της Τετάρτης στο συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με εκπροσώπους συνεταιρισμών.

Για το φορολογικό συνάντηση των Θεσσαλών με Δραγασάκη

2
0

Το φορολογικό ζήτημα αναμένεται να βρεθεί κατά βάση στο επίκεντρο της συνάντηση των Θεσσαλών αγροτών με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Διβάνη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εκπρόσωποι των συνεταιριστών του θεσσαλικού κάμπου θα θέσουν στον κ. Δραγασάκη θέματα σχετικά με την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες, η οποία καθυστερεί σημαντικά, συγκριτικά με τη γρηγορότερη επιστροφή του σε Συνεταιρισμούς, τη μείωση του ΦΠΑ (σε ποσοστό 13%) για αγροτικά προϊόντα που διακινούνται μέσω Ομάδων Παραγωγών, τη φορολόγηση των Νέων Αγροτών, κ.α.

Επίσης οι Λαρισαίοι συνεταιριστές αναμένεται να θέσουν και τον προβληματισμό τους για την τροπολογία που έχει παγώσει και αφορά την παύση των διώξεων εναντίον τους για χρέη των οργανώσεων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία