BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ξανά πρόεδρος στην Ένωση Πατρών ο Παρασκευόπουλος

Στις εκλογές 30 Σεπτέμβρη το νέο ΔΣ του Ελαιοκομικού Αμπελουργικού συνεταιρισμού Πατρών.

Ρίχνει τις τιμές σε ελαιόλαδο - κρασί η ΕΑΣ Πατρών

0
0
Μια νέα αρχή στον Ελαιοκομικό – Αμπελουργικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Πατρών, την πρώην  ΕΑΣ Πατρών σηματοδότησε και επίσημα το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν την 30.9.2014 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου , μελών στο Εποπτικό Συμβούλιο και αντιπροσώπων στην ΠΑΣΕΓΕΣ.

Στις εκλογές που διεξήχθησαν την 30.9.2014 στα γραφεία του Συνεταιρισμού, το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο και για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι κ.κ. Δημήτριος Παρασκευόπουλος (302 ψ.), Παναγιώτης Γερασιμόπουλος (210 ψ.) Ιωάννης Μπαρής (169 ψ.), Ζώης Μαρτζάκλης (147 ψ.), Θεόδωρος Λινάρδος (125 ψ.), Άγγελος Κυριακόπουλος (94 ψ.) και Δημήτριος Κωνσταντινόπουλος.

Στο Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι κ.κ. Γεώργιος Μυλωνάς (193 ψ.), Σπυρίδων Πουλίδας (191 ψ.) και Κωνσταντίνος Βράκας (125 ψ.)

Αντιπρόσωποι για την ΠΑΣΕΓΕΣ εξελέγησαν οι κ.κ. Δημήτριος Παρασκευόπουλος (272 ψ.), Παναγιώτης Γερασιμόπουλος (235 ψ.), Γεώργιος Γεωργιόπουλος (109 ψ.), Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (107 ψ.), Παναγιώτης Λαλιώτης (102 ψ.) και Δημήτριος Κωνσταντινόπουλος (52 ψ.).

Επιπλέον κατά την 1η Συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου την 01.10.2014  που έγινε για την Κατανομή Αξιωμάτων προέκυψε το ακόλουθο αποτέλεσμα
Παρασκευόπουλος Δημήτριος – Πρόεδρος
Γερασιμόπουλος Παναγιώτης – Αντιπρόεδρος
Μπαρής Ιωάννης – Γραμματέα
Θεόδωρος Λινάρδος   – Ταμία
Ζώης Μαρτζάκλης  – Μέλος
Κυριακόπουλος Άγγελος - Μέλο
Δημήτριος Κωνσταντινόπουλος  - Μέλο

Τέλος  κατά την 1η Συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Εποπτικού Συμβουλίου την 01.10.2014  που έγινε για την εκλογή Προέδρου προέκυψε το ακόλουθο αποτέλεσμα

Σπυρίδων Πουλίδας – Πρόεδρος
Γεώργιος Μυλωνάς – Μέλος
Κων/νος Βράκας – Μέλος
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία