BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Μπλόκο στους λογαριασμούς του Γ. Τζωρτζάκη από το ΙΚΑ

Για οφειλές μπλόκαρε το ΙΚΑ τους λογαριασμούς του προέδρου της ΟΑΣΝΗ Γιώργου Τζωρτζάκη.

Μπλόκο στους λογαριασμούς του Γ. Τζωρτζάκη από το ΙΚΑ

1
0

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς του προέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηρακλείου  Γιώργου Τζωρτζάκη, μπλόκαρε το ΙΚΑ έναντι οφειλής της ΟΑΣΝΗ ύψους 34.000 ευρώ. Το ΙΚΑ μπλόκαρε ακόμα και τον κοινό λογαριασμό που διατηρεί ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ με τον ηλικιωμένο πατέρα του για να εισπράττει χρήματα σε ώρα ανάγκης!

Η δυσάρεστη έκπληξη «περίμενε» το Γιώργο Τζωρτζάκη όταν ο συνδικαλιστής έβαλε την κάρτα του στο ΑΤΜ της τράπεζας για να εισπράξει χρήματα ενόψει κι ενός ταξιδιού στην Αθήνα για συνδικαλιστικούς λόγους. Μόλις αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα του είχαν μπλοκαριστεί μίλησε με τους υπαλλήλους της τράπεζας οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι η κίνηση αυτή έγινε από το ΙΚΑ. Ήλεγξε ακόμα και τον κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τον πατέρα του ο οποίος επίσης εμφανίζεται μπλοκαρισμένος κατά 50% αφού ο Γιώργος Τζωρτζάκης είναι συνδικαιούχος!

Ο κ. Τζωρτζάκης δεν διέθετε στους λογαριασμούς του 34.000 ευρώ. Απλά το ΙΚΑ του μπλόκαρε όσα χρήματα υπήρχαν εκεί…

Οι οφειλές στο ΙΚΑ προέρχονται από την απασχόληση μίας υπαλλήλου, η οποία να σημειωθεί έχει να εισπράξει μισθό εδώ και αρκετούς μήνες.

Κατά το παρελθόν, οι υποχρεώσεις της ΟΑΣΝΗ καλύπτονταν κυρίως από την Ένωση Ηρακλείου, άλλες αγροτικές οργανώσεις και από εισφορές αγροτών. Τα τελευταία χρόνια όμως ουδείς παρέχει χρήματα στην Ομοσπονδία, τα γραφεία της οποίας κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία