BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Νέα διοίκηση για την Αιτωλική Αναπτυξιακή

Το νέο ΔΣ της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ορίστηκε στη Γενική Συνέλευση των μέτοχων της πριν λίγες μέρες.

Αιτήσεις ως 29/8 για απασχόληση στον τουρισμό στην Αιτωλία

2
0

Το νέο συμβούλιο αποτελείται από τους: Γιώργο Σιαμαντά, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, Νίκο Καραπάνο, Δήμαρχο Μεσολογγίου, Ανδρέα Ευσταθίου, Αντιδήμαρχο Δωρίδας, Ιωάννα Καλημέρη, Αντιδήμαρχο Θέρμου, Χρήστο Σαλαμούρα Πρόεδρο ΧΥΤΑ Ναυπάκτου, Δημήτρη Μπουσμπουρέλη, Αντιδήμαρχο Μεσολογγίου, Ανδρέα Αγγελόπουλο, Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων Ναυπακτίας, Γιάννη Κοργιαλά, Πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ναυπάκτου, Γιώργο Αλεξόπουλο, Συνταξιούχο Υπάλληλο της ΕΑΣ, Κων/νο Πλούμη, Επιχειρηματία, και Ανδρέα Σμπούκη, Διευθυντή της Εταιρείας «Νηρέας». Νέος πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής εκλέχθηκε ο Γ. Σιαμαντάς, αντιπρόεδρος ο Ν. Καραπάνος, γραμματέας η Ι. Καλημέρη και Διευθύνων Σύμβουλος ο Α. Ευσταθίου.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής του νέου 11μελούς συμβουλίου, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Μπουλές, υπογράμμισε ότι η Αιτωλική Αναπτυξιακή είναι ένα αναπτυξιακό εργαλείο για τους δήμους που συμμετέχουν ως μέτοχοι, αφού μέχρι τώρα έχει καταφέρει να αξιοποιήσει μια σειρά προγραμμάτων.

Τόνισε επίσης ότι με την αλλαγή του Δ.Σ. κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος, κατά τον οποίο πρέπει να γίνει επίσης μια καλή διαχείριση, ώστε η εταιρεία να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Πρόσθεσε επίσης ότι από το 2000 που ιδρύθηκε η εταιρεία, μέχρι σήμερα, κατάφερε να στελεχωθεί με επιστημονικό προσωπικό, το οποίο μαζί με το Δ.Σ. κατάφερε να εξασφαλίσει τη διαφάνεια, και την αξιοπιστία της, πράγμα που πρέπει να συνεχιστεί για να μην καταρρεύσει αυτή η μεγάλη προσπάθεια, ενώ τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στο έργο του νέου Δ.Σ.

Πηγή: ΑΙΧΜΗ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία