BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ανάγκη σύσταση αγροτικού συλλόγου στην Κόνιτσα

Να προχωρήσουν στη σύσταση Αγροτικού Συλλόγου συμβούλεψε τους αγρότες η Μανωλάκου.

Ανάγκη σύσταση αγροτικού συλλόγου στην Κόνιτσα

0
0

Το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος Διαμάντω Μανωλάκου επισκέφθηκε την Κόνιτσα τη Δευτέρα  23 Μαρτίου και συζήτησε με αγρότες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κόνιτσας. Στη συζήτηση συμμετείχαν αγρότες της περιοχής, ο δήμαρχος της πόλης και δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις του δήμου.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τη γεωργία και την κτηνοτροφία της περιοχής αλλά και το αντιπλημμυρικό έργο στο Κεφαλοχώρι του Δήμου Κόνιτσας, για το οποίο η  Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε πρόσφατα σχετική ερώτηση στη βουλή

Η Διαμάντω Μανωλάκου έδωσε αρκετές πληροφορίες και απάντησε σε ερωτήσεις για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα. Επεσήμανε ότι η σημερινή τραγική κατάσταση είναι απόρροια της εφαρμογής των πολιτικών ΕΕ και των μέχρι σήμερα Ελληνικών κυβερνήσεων που οδηγούν στο βίαιο ξεκλήρισμα των μικρών και μεσαίων αγροτών.

Τόνισε την πρόταση του ΚΚΕ για μια άλλη αγροτική πολιτική, κόντρα στους κανονισμούς της ΚΑΠ, για ανάπτυξη του αγροτικού τομέα που θα ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες του λαού μας και θα προστατεύει την παραγωγή και το εισόδημα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Τέλος, κάλεσε τους Κονιτσιώτες αγρότες αν πραγματικά θέλουν να αλλάξει η κατάσταση να οργανωθούν, να  προχωρήσουν άμεσα στη σύσταση αγροτικού συλλόγου που θα παλεύει, θα κατεβαίνει στο δρόμο και θα διεκδικεί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία