BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Αμφισβητεί ο Αποστόλου ΕΛΣΤΑΤ, EUROSTAT

Τεκμηρίωση ζητά ο Καραμίχας από τον αναπληρωτή υπουργό που μίλησε για λαθροχειρίες στα στατιστικά στοιχεία για τους αγρότες.

Στο 1,9% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο

1
0

Προκλητική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας τις δηλώσεις Αποστόλου για λαθροχειρίες στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και Eurostat για τους αγρότες, ζητώντας να παραθέσει τα δικά του στοιχεία με αντίστοιχη τεκμηρίωση.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κος Τζ. Καραμίχας, με αφορμή τοποθέτηση του κου Αποστόλου, δήλωσε: «Κατά τη δημόσια συζήτηση για τις επιπτώσεις των μέτρων που αφορούν τους αγρότες και τα οποία θα ψηφίζονταν αύριο 22/07/2015 αλλά μετατέθηκε η ψήφισή τους για την 05/08/2015, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Αποστόλου αμφισβήτησε την αξιοπιστία των σχετικών στοιχείων, που δημοσιοποίησε η ΠΑΣΕΓΕΣ και απέστειλε στην κυβέρνηση και σε όλα τα κόμματα, μιλώντας μάλιστα για λαθροχειρίες.

Επισημαίνεται ότι τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΑΣΕΓΕΣ αντλήθηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ και την EUROSTAT.

Κατά συνέπεια, όποιος αμφισβητεί τα στοιχεία αυτά αμφισβητεί και την εγκυρότητα της ΕΛΣΤΑΤ και  EUROSTAT και θα πρέπει να δημοσιοποιήσει σε αντιπαράθεση τα δικά του στοιχεία με αντίστοιχη τεκμηρίωση».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία