BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ανεβαίνουν στην Αθήνα οι συνεταιριστές της Κρήτης

Ξεκάθαρες απαντήσεις για το φορολογικό θα ζητήσουν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου οι αγρότες της Κρήτης κατά τη διάρκεια συνάντησης στο υπουργείο την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Κι από τις απαντήσεις του Υπουργού θα κριθεί αν, πότε και με ποια μορφή οι αγρότες της Κρήτης θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

4
0
Σε σύσκεψη των εκπροσώπων των συνεταιριστικών οργανώσεων του νησιού που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Ένωσης Ηρακλείου οι συνεταιριστές αποφάσισαν να περιμένουν τις απαντήσεις του Υπουργού και στη συνέχεια να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.  Στην ουσία όμως όλοι γνωρίζουν, όπως ειπώθηκε και στη συνάντηση, ότι όσα λέγονται και γράφονται για το νέο τρόπο φορολόγησης των αγροτικών εισοδημάτων, δεν απέχουν και πολύ από αυτά που θα τεθούν προς ψήφιση στη βουλή.

Οι συνεταιριστές συστρατεύονται, όπως ήταν αναμενόμενο, με το μέτωπο των αγροτοσυνδικαλιστών και των εκπροσώπων διαφόρων φορέων του νησιού (Εργατικά Κέντρα, Επιμελητήρια, σύλλογοι φοροτεχνικών, εμπορικοί σύλλογοι, δήμοι κά) που έχει δημιουργηθεί στην Κρήτη και εκπροσωπείται από την παγκρήτια επιτροπή αγώνα, με αιχμή του δόρατος το φορολογικό.  Στο υπουργικό γραφείο θα βρεθούν για τη συνάντηση εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής στην οποία μετέχουν και οι συνεταιριστές.

 «Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο»

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Ηράκλειο οι συνεταιριστές ξεκαθάρισαν ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο για το φορολογικό θα κηρυχθούν ανεπιθύμητοι στα χωριά. «Πάνε να μας κλείσουν τα σπίτια. Όσοι λοιπόν ψηφίσουν ένα τέτοιο νομοσχέδιο κρίνονται ανεπιθύμητοι στα χωριά μας» σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Ανδρέας Στρατάκης.

Να σημειωθεί ότι η παγκρήτια συντονιστική επιτροπή έχει αποφασίσει να καλέσει τους βουλευτές της Κρήτης όλων των κομμάτων για να τους ανακοινώσει την παραπάνω απόφασή της και από κοντά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία