BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στην ΕΟΣ Σάμου η διευθύνουσα σύμβουλος της Remy Cointreau

" Ένα χρόνο προσπαθούσα να βρω χρόνο να έρθω στην Σάμο και είμαι ενθουσιασμένη που τελικά είμαι εδώ!", ήταν το σχόλιο της Διευθύνουσας Συμβούλου της REMY COINTREAU, κυρίας Valerie Chapoulaud-Floquet.

Στην ΕΟΣ Σάμου η διευθύνουσα σύμβουλος της Remy Cointreau

3
0

Η εταιρεία REMY COINTREAU είναι από τις κορυφαίες εταιρείες ποτών παγκοσμίως και στο πορτφόλιο της συμπεριλαμβάνονται  το Remy Martin, το Cointreau και το ΜΕΤΑΧΑ.

«Ο σκοπός της επίσκεψης όχι μόνο της κυρίας Chapoulaud-Floquet αλλά και της κυρίας Valerie Alexandre (Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού της Remy Cointreau) και της κυρίας Stephanie Ancel (Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οίκου Μεταξά) ήταν να δουν από κοντά τον τόπο από τον οποίο βγαίνει το γλυκό κρασί το οποίο χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του ΜΕΤΑΧΑ.

Ξεναγήθηκαν στον Σαμιακό αμπελώνα και στο Μουσείο Σαμιακού Οίνου όπου οργανώθηκε ειδική γευστική δοκιμή για εκείνες και τους συνεργάτες μας στον Οίκο Μεταξά, κο Κώστα Ράπτη (Metaxa Master) και κα Χουίτη Κωνσταντινίδου (Διευθύντρια Επικοινωνίας). 

Όταν οι συνέργειες της ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ είναι με κορυφαίες, παγκοσμίου εμβέλειας εταιρείες όπως την REMY COINTREAU και την METAXA, τότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο μας και τα κρασιά μας και να το διαφημίζουμε με τιμή!! 

Ευχαριστούμε τους καλούς συνεργάτες μας από Γαλλία, Βέλγιο και  Ελλάδα που μας έκαναν την τιμή να μας επισκεφτούν και είμαστε βέβαιοι ότι έμειναν και εκείνοι ευχαριστημένοι από την φιλοξενία και την μοναδική γεύση του Σαμιώτικου Μοσχάτου που η ΕΟΣΣ ξέρει τόσο καλά να αναδεικνύει», επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΟΣ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία