BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στην πρόκληση της Μοντέρνας Γεωργίας ο Π. Χαμακιώτης

Σε μια εκδήλωση με ζωηρό πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα, εξελίχθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Χαμακιώτη με τίτλο «The Challenges of Modern Agiculture», στο περιθώριο των εκδηλώσεων της Agrotica, το βράδυ του περασμένου Σάββατου, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Στην πρόκληση της Μοντέρνας Γεωργίας ο Π. Χαμακιώτης

4
2

Περιφερειακός Διευθυντής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής στην Compo Expert, o επιδέξιος Έλληνας Manager αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία του από τη συγκεκριμένη θέση και επιχειρεί, μέσα από το βιβλίο του, με ενδιαφέρουσα περιγραφή των συνθηκών παραγωγής και ευκαιριών ανάπτυξης που παρουσιάζονται στην ευρύτερη περιοχή, γύρω από τη λεκάνη της Μεσογείου.


Προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες τόσο της τεχνολογικής εξέλιξης, ειδικά στον τομέα των λιπασμάτων, όσο και της διάρθρωσης που παρατηρείται σήμερα στις διεθνείς αγορές αγροτικών προϊόντων, ο Παναγιώτης Χαμακιώτης, μέσα από έναν επεξεργασμένο και ευκολόπεπτο υλικό, δίνει στον αναγνώστη τα απαραίτητα ερεθίσματα να μάθει, να σκεφθεί και να πράξει.


Παράλληλα με όλα αυτά, το βιβλίο έδωσε αφορμή για μια ζεστή συνάντηση φίλων και συνεργατών του συγγραφέα, καθώς και ευρύτερα ανθρώπων της αγροτικής παραγωγής και του κοινωνικού γίγνεσθαι, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη διαδρομή, την προσφορά και το συγγραφικό έργο του Παναγιώτη Χαμακιώτη, καταθέτοντας παράλληλα την εμπειρία τους σε κρίσιμα αγροτικά θέματα.


Από έδρας μίλησαν για το βιβλίο, ο Thomas H. Ahrens, CEO του Compo Expert Group, Σταύρος Θεοδωράκης, Επικεφαλής του Κινήματος «Το Ποτάμι», Παναγιώτης Γαυράς, υπεύθυνος στρατηγικής στην Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Ευξείνου Πόντου, ο Ευάγγελος Βέργος, Πρύτανης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και ο δικός μας Γιάννης Πανάγος, Εκδότης και Διευθυντής της Agrenda.

Ενορχηστρωτής και συντονιστής της συζήτησης ο έμπειρος τεχνοκράτης σε θέματα της αγροτικής παραγωγής και Εκτελεστικός Διευθυντής της DKG Group, Χρήστος Κατσάνος.

Αναλυτική παρουσίαση με όλα τα παραλειπόμενα της όμορφης βραδιάς στην Agrenda που θα κυκλοφορήσει το επόμενο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.       

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

12-02-2018 19:16Dimitrios Moraitis

Περηφάνια, υπέρτατη χαρά, ατελείωτη ικανοποίηση είναι τα συναισθήματα για την επαγγελματική πορεία του συμφοιτητή και αδερφικού φίλου ΧΑΜΑΚΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, πορεία που φυσικά προήλθε από σκληρή δουλειά, φυσικό επακόλουθο η συγγραφή του βιβλίου που παρουσίασε.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Παναγιώτη

Απάντηση

07-02-2018 22:17Λούλς

Πολλά συγχαρητηρια!!!Εξέχων επιστήμονας!!!Υπεροχος Ανθρωπος!!!! Καλή συνέχεια,πρόοδο και επιτυχίες σε όλους τους τομείς!!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία