BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Μη απαλλαγή Σιδερόπουλου στην Ένωση Λαρισαίων

Ο σημερινός πρόεδρος της οργάνωσης καλεί όλα τα μέλη να συμπορευτούν σε ένα λαμπρό αύριο.

Μη απαλλαγή Σιδερόπουλου στην Ένωση Λαρισαίων

0
0

Δια μέσου πυρών-καταγγελιών εκατέρωθεν για κακοδιαχείριση και παράνομη τροποποίηση του καταστατικού, αποφασίστηκε με μυστική ψηφοφορία 30 υπέρ και 28 κατά, η μη απαλλαγή ευθυνών της διοίκησης Χρήστου Σιδερόπουλου για το έτος 2016 στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών «Η Νέα Ένωση» και όλα δείχνουν ότι η λύση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Το άνοιγμα των 31.000 ευρώ περίπου πυροδότησε από την αρχή την πολύωρη συνέλευση, φορτίζοντας συνεχώς το ήδη θερμό κλίμα με την έντονη λογομαχία των δύο πλευρών της παλιάς και νέας διοίκησης.

Το πάνελ απαρτίζονταν από τον πρόεδρο της συνέλευσης, αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λαδόπουλο, τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φώτη Παπαδόπουλο, τον γραμματέα Αχιλλέα Σταυροθόδωρο, τον γραμματέα Β΄ Γιώργο Βαρδούλη και τον ελεγκτή Α΄τάξης της οικονομικής περιόδου 2016, φοροτεχνικό Σπύρο Βαλιώτη, ο οποίος άφησε αιχμές για την διοίκηση Σιδερόπουλου και την σύζυγό του που ήταν λογίστρια και δεν έκλεισε τον ισολογισμό του 2016, παρόλο που είχε πληρωθεί γι΄ αυτό. Τονίζοντας την θέση του για οικονομικές σπατάλες και κακοδιαχείρηση ο κ. Βαλιώτης ανέφερε στο Σώμα αναλυτικά στοιχεία σχετικά με οδοιπορικά, αγορές αναλώσιμων κ.α. και δήλωσε ότι με προσωπική ευθύνη έγινε το κλείσιμο του έτους, καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες και δουλεύουν πυρετωδώς για τη διεκπεραίωσή τους. 

Από την πλευρά του ο σημερινός πρόεδρος του Α.Σ.Λ.Α. «Η Νέα Ένωση» Φώτης Παπαδόπουλος τονίζει στο Agronews ότι «Καλώ όλα τα μέλη να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Συνεταιρισμού για ανάπτυξη και να συμπορευτούν σε ένα αύριο που φαντάζει λαμπρό. Ήδη κοντά στις υπάρχουσες Ομάδες Βιομηχανικής Τομάτας και Οσπρίων, έχουμε ξεκινήσει την Ομάδα Δημητριακών και την Ομάδα Βάμβακος, η οποία με το πακέτο των 170.000.000 ευρώ θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη και θα αποφέρει στα μέλη της και άλλα κέρδη με συμβόλαια που θα συνοδεύονται πάντα με την ανάλογη νομική κάλυψη.»

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο της γενικής συνέλευσης στην Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία