BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Προσφορές στην ΕΒΟΛ για εγκατάσταση net metering

Στην προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος σε αγροτεμάχιο του συνεταιρισμού (στην περιοχή του Στεφανοβικείου Π.Ε Μαγνησίας) πρόκειται να προχωρήσει ο Α.Σ. Βόλου. Η μονάδα θα λειτουργεί με καθεστώς αυτοπαραγωγού με ενεργειακό συμψηφισμό στο δίκτυο ΧΤ (Net meterihg) και θα έχει συνολική ηλεκτρική ισχύ 500 Kw.

1
0

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη της εγκατάστασης - που θα χρησιμοποιεί σύστημα παρακολούθησης της ηλιακής ακτινοβολίας (tracker) μονού άξονα – ανέρχεται (χωρίς τον ΦΠΑ), σε 600.000,00 ευρώ. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται η διαμόρφωση του χώρου , τα υλικά καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού πάρκου.

Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου «οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις κλειστές προσφορές τους, το αργότερο έως  26-03-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00’.

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει στα γραφεία της γραμματείας  της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας έως 26-03-2018 και κατά τις ώρες από 11.00’ έως 14.00’.

Το αναλυτικό κείμενο της πρόσκλησης διατίθεται από τα γραφεία της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία