BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στην εισαγγελία Αθηνών η δικογραφία Σιδερόπουλου

Η εισαγγελία της Αθήνας θα ασχοληθεί με την υπόθεση του προέδρου της ΕΑΣ Λάρισας Χρήστου Σιδερόπουλου.

Στην εισαγγελία Αθηνών η δικογραφία Σιδερόπουλου

1
0
Ο πρόεδρος της Ένωσης Λάρισας-Αγιάς-Τιρνάβου, Χρήστου Σιδερόπουλου, ο οποίος συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 335.755 ευρώ

Tην Πέμπτη 16 Αυγούστου, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όμως το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο, καθώς η ΕΑΣ υπάγεται στη ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα και ως εκ τούτου ο εισαγγελέας ζήτησε να αποσταλεί η δικογραφία στην πρωτεύουσα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σιδηρόπουλος , ανέφερε ότι «προχωρεί η καταγραφή των περιουσιακών μας στοιχείων για να επεξεργαστούμε στη συνέχεια ένα σχέδιο εξυγίανσης της Ένωσης».

Σημειώνεται ότι η άλλοτε κραταιά ΕΑΣ Λάρισας-Αγιάς μαστίζεται σήμερα από τα δυσβάσταχτα χρέη που αγγίζουν το ποσό των 60 εκατ. ευρώ

Πάντως, στα ταμεία της εφορίας θα καταλήξει το ποσό των 550.000 ευρώ, που οφείλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην ΕΑΣ, ως εισφορά για τις δηλώσεις των αγροτών στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ενισχύσεων.

Τα χρήματα ήταν να κατατεθούν στον λογαριασμό της ΕΑΣ Λάρισας στο τέλος Σεπτεμβρίου, όμως τα μέλη της διοίκησής της ενημερώθηκαν πως θα πάνε κατευθείαν μέσω της εφορίας στο Δημόσιο, προς το οποίο οι συνολικές οφειλές της ΕΑΣ είναι 6,5 εκατ. ευρώ.

Επίσης,  άλλο 1,5 εκατ. ευρώ οφείλεται προς τους εργαζόμενους της Ένωσης, που εδώ και μήνες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία