BACK TO
TOP
Πιστοληπτικά

Γέλια, χαρές και ανακτήσεις συνεταιριστικών δανείων 30ετίας

Όλοι είχαν ένα λόγο και ήταν εκεί, στα γενέθλια για τα 60 χρόνια του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισµού Πίνδος, τα οποία γιορτάστηκαν µε πολύ λάµψη στo Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισία.

Γέλια, χαρές και ανακτήσεις συνεταιριστικών δανείων 30ετίας

1
0
Άλλοι γιατί έβαλαν πλάτη στην ανάπτυξη των συνεταιρισµών, άλλοι γιατί παλεύουν για τη σωτηρία τους, άλλοι γιατί τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια των οργανώσεων και άλλοι γιατί απλώς, κάνουν δηµόσιες σχέσεις.   
 

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου που παραβρέθηκε µε σύσσωµο το επιτελείο του, έκανε λόγο για θετικές εξελίξεις στο θέµα των παλαιών απαιτήσεων – ανακτήσεων από τους συνεταιρισµούς, µόνο που η πραγµατικότητα δεν δείχνει να συµφωνεί µαζί του. Μπορεί να είναι αλήθεια ότι οι απαιτούµενες ανακτήσεις περιορίζονται στο 1/5 και συγκεκριµένα από τα 400 στα 86 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο υπουργός παραλείπει να αναφέρει ότι οι ανακτήσεις αυτές ήρθαν ως αποτέλεσµα χρηµατοδοτήσεων που έγιναν µε κυβερνητική ευθύνη, είτε το 1986 µε αφορµή το Τσέρνοµπιλ, είτε και µεταγενέστερα µε τα γνωστά δάνεια Κοντού στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισµών.

Διαβάστε το άρθρο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία