BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Άρχισε να πέφτει ο πήχης κάτω από τη µπάρα

Η στατιστική λέει ότι µε κάθε συνάντηση χάνουµε κοντά στα 10 λεπτά το κιλό!

48_211

241
1

Στα γεγονότα που σηµάδεψαν τη χρονιά 2023, για τον υπουργό της πλατείας [σ.σ εκτός από το ευρωπαϊκό κέντρο αναφοράς αλιείας στην Κρήτη] θα είναι και η παραίτηση του επικεφαλής της ∆οµοκού, στον οποίο έπεσε όλο το … ανάθεµα για το Βατερλό των πληρωµών µε τις προκαταβολές της βασικής ενίσχυσης τον περασµένο Οκτώβριο και για τα ρέστα των Χριστουγέννων. Ποιος, τι, που, θα δείξει τι µέλει γενέσθαι στα περί διαφάνειας, δικαιοσύνης κλπ, κλπ. Πάντως, το γεγονός ότι ο υπουργός µιλάει για διόρθωση λαθών στο µέτρο του δυνατού, κατεβάζει ήδη τον πήχη των προσδοκιών.

  • Αν µη τι άλλο, οι εξελίξεις στο µέτωπο της ∆οµοκού δείχνουν καταστάσεις που δεν δικαιολογούνται σε ευνοµούµενες κοινωνίες.
  • Αυτό αποδεικνύει το ότι παρότι υπήρχαν καταγγελίες εκ µέρους του υπουργού της πλατείας σε όλους τους τόνους και σε όλα τα µέσα περί αδιαφάνειας, λαθών, παρακράτους πληρωµών κλπ, κλπ, δεν κινητοποιήθηκε καµία ελεγκτική-εισαγγελική αρχή.
  • Τουναντίον, ο παραιτηθείς ήταν αυτός που έστειλε στον εισαγγελέα κάποιες περιπτώσεις παράνοµης είσπραξης επιδοτήσεων και εµπλοκής ΚΥ∆. Τώρα αν θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τα βοσκοτόπια χωρίς ζώα, θα φανεί στο χειροκρότηµα.

 

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία