BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τα κλισέ για τα µπλόκα και το εργαστήρι της Agrotica

Υπολογίζοντας τις αποσβέσεις στα αγροτικά παρελκόµενα!

48_217

126
0

Με κλισέ του… αστικού τύπου οι «αγρότες δηλώνουν ανυποχώρητοι», «η κυβέρνηση λέει ναι σε διάλογο µε ανοικτούς δρόµους» κλπ, κλπ, χωρίς ανάλυση της ουσίας του αγροτικού ζητήµατος 30 χρόνια µετά τα µπλόκα της Βιοκαρπέτ στη Θεσσαλία, κινείται ένας ακόµα γύρος αγροτικών κινητοποιήσεων. Λίγοι εντόπισαν τη νέα γενιά αγροτών, που είναι µεγαλωµένη µε τα τεκµήρια της ψηφιακής εποχής και να δείχνει να παίρνει στα χέρια της τη σκυτάλη και να διεκδικεί ισχυρό λόγο στις επιλογές, που ούτως ή άλλως θα γίνουν. Η φετινή Agrotica, πάντως, ήταν ένα πραγµατικό εργαστήρι ιδεών και τεχνολογικών εξελίξεων, µε τη νέα αυτή γενιά να δίνει το παρών.

  • Στην ΕΘΕΑΣ έβαλαν τα θεµέλια µε τη 200σέλιδη µέλετη της Ernst & Young για την εξαγωγική εταιρεία, δροµολογούν τα µερίδια των εταίρων, προκρίνουν τις αγορές-στόχους και την παλέτα προϊόντων µε υπεραξία και µε όγκο παραγωγής.
  • Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία προσδιορισµού των θέσεων που θα χρειαστεί να καλυφθούν, αρχικά, µε µια πρώτη εκτίµηση να µιλά για 5-6 άτοµα έµπειρο προσωπικό, ενώ η στέγαση του σχήµατος θα γίνει στα γραφεία της οργάνωσης στην Αρκαδίας.
  • Ο τρόπος οργάνωσης και η δοµή της εταιρείας, που θα έχει ως υπόδειγµα την ισπανική Anecoop και την ιταλική Apo Conerpo. Καλορίζικη!


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία