BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Παλιάς σχολής καπελωµατικές τακτικές

Με 3% από τα έσοδα του ΕΛΓΑ είναι καλά;

48_218

143
0

Πραγµατικά, αν το ζητούµενο ήταν η «εξοµάλυνση της έντασης στη χώρα από τις αγροτικές κινητοποιήσεις» [σ.σ λογάκια ΕΘΕΑΣ] - που ως τώρα δεν έχουν λάβει…σκληρά χαρακτηριστικά α λα παλαιά - το κάλεσµα στους Εθεήτες να γίνει την ίδια ηµέρα που προσήλθαν στο Μαξίµου, οι µπλοκατζήδες, τι να λέµε. «Βάλτου ρίγανη», που λέγε και ο Κωσταντάρας. Παλιές, αναχρονιστικές, διασπαστικές, καπελωµατικές τακτικές. Όχι βέβαια ότι επιλύθηκε και τίποτα. Στην κορτσά το σύνορο εκατέρωθεν. Και εκεί που θα περίµενε κανείς, δεδοµένου του γενικού αναβρασµού στην αγροτική καρδιά της Ευρώπης, να αλλάξει και εδώ κάπως το τροπάρι. Κλασικά εικονογραφηµένα.

  • Να ‘χαµε να λέγαµε το νοµοσχέδιο για την αγροτική ανάπτυξη που παρεµπίπτοντος ψηφίστηκε από τη Βουλή, µε
    τα πάσης φύσεως ζήτηµατα που φέρεται πως αντιµετωπίζει.
  • Κάπως έτσι και ο Τάκης µε τα λεµόνια αντιτίθεται στην ίδρυση αγροτικών τµηµάτων στα Επιµελητήρια. «Η διάταξη πρέπει να αποσυρθεί», λέει.
  • «Για τη διασύνδεση του πρωτογενή µε το δευτερογενή και τριτογενή, που ήδη υπάρχει µέσω των ∆ιεπαγγελµατικών, οι θέσεις µας θα διαµορφωθούν, αποφάσισαν οι κινητοποιηµένοι αγρότες, και κτηνοτρόφοι, µε τους φορείς που θα προκύψουν από τη συγκρότηση νέων συνδικαλιστικών οργάνων και οµοσπονδιών και τη σύσταση µιας νέας πανελλήνιας συνδικαλιστικής οργάνωσης όλων των κλάδων», σηµειώνει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία