BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Παρεμβάσεις ύψους 2,8 εκατ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Αχαΐας

Σύμβαση προϋπολογισμού 800,000 ευρώ, χρηματοδοτούμενου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για το έργο «Άρση επικινδυνότητας και συντηρήσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Αχαΐας», υπέγραψε την Τρίτη 15 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο ανάδοχος του έργου.

Παρεμβάσεις ύψους 2,8 εκατ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Αχαΐας

0
0
Πρόκειται για την τελευταία και μεγαλύτερη, από πλευράς προϋπολογισμού σύμβαση για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα και οι νέες παρεμβάσεις προκειμένου να  αποκατασταθούν κομβικές οδικές αρτηρίες σε σημεία που «πάσχουν»

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό είχαν υπογραφεί άλλες τέσσερις αντίστοιχες συμβάσεις, ύψους 2.000.000 ευρώ για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου των Δήμων Ερυμάνθου, Καλαβρύτων, Αιγιάλειας και Πατρέων – Δυτικής Αχαΐας.

«Στόχος μας είναι η μείωση της επικινδυνότητας  του οδικού δικτύου ευθύνης της Π.Δ.Ε. παρόλο την περιορισμένη χρηματοδότηση στην δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο προχωρήσαμε μέσα στους τελευταίους μήνες σε μια σειρά από έργα ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αλεξόπουλος, καταλήγοντας: «Με την παρούσα σύμβαση ξεκινά και το  πέμπτο έργο και ο συνολικός προϋπολογισμός που δαπανούμε για φέτος ανέρχεται στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία