BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Έπεσαν οι υπογραφές για το αρδευτικό Φθιώτιδας

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου Αρδευτικό δίκτυο Ανατολικής Βίστριζας Φθιώτιδας.

Πρόταση για τους μισθούς κατέθεσε η ΠΑΣΕΓΕΣ, με απεργία απαντά η ΟΣΕΓΟ

1
0
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 27 εκατ. ευρώ, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την επίλυση του αρδευτικού προβλήματος της περιοχής και αποτελεί πάγιο αίτημα του αγροτικού πληθυσμού. Πρόκειται για κρίσιμη υποδομή και σημαντική αναπτυξιακή επένδυση  που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγική διαδικασία και θα προσδώσει μακροχρόνια οφέλη στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στην ποιότητα των νερών άρδευσης των αγροτικών περιοχών της χώρας

Το αρδευτικό έργο περιλαμβάνει έργα διευθέτησης χειμάρρων και αντιπλημμυρικής προστασίας, αποχετευτικά και στραγγιστικά δίκτυα, κατασκευή υπόγειου αρδευτικού δικτύου και κατασκευή αγροτικού οδικού δικτύου.

Για την κατασκευή των συγκεκριμένων εργασιών θα εφαρμοστεί αναδασμός ιδιοκτησιών σε έκταση 28.500 στρεμμάτων αγροτικής γης στις περιοχές Υπάτης, Λαδικού, Βασιλικών, Μεσοχωρίου, Ροδωνιάς, Καρυάς και Καστρίου.

Με  την κατασκευή του αρδευτικού δικτύου  εκτιμάται ότι θα καλύπτονται οι αρδευτικές ανάγκες σε έκταση περίπου 21.000 στρεμμάτων καθαρής εκμεταλλεύσιμης παραγωγικής αγροτικής γης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία