BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Έως 31 Αυγούστου αιτήσεις για μελέτες υδατοκαλλιέργειας

Μέχρι τις 31 Αυγούστου 2015 μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι φορείς που θέλουν να συμμετέχουν σε προγράμματα χωραταξικού σχεδιασμού, οριοθέτησης και χαρτογράφησης περιοχών που προορίζονται για υδατοκαλλιέργειες (ΠΟΑΥ), σύμφωνα με νέα πρόσκληση για το Μέτρο 3.1: «Συλλογικές δράσεις» (Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος) του ΕΠΑλΘ 2007-2013.

Έως 31 Αυγούστου αιτήσεις για μελέτες υδατοκαλλιέργειας

1
0
Συγκεκριμένα στη σχετική πρόσκληση που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου υπάγονται Πράξεις που αφορούν :

·         Στην εκπόνηση των μελετών (συμπεριλαμβανομένης της διενέργειας των απαραίτητων μετρήσεων) που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις, με τεκμηριω− μένη την εκτίμηση φέρουσας ικανότητας της περιοχής και ποιότητας των υδάτων.

·         Στη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων κατάλληλης κλίμακας, στα οποία θα απεικονίζονται και θα οριοθετούνται οι θαλάσσιες και χερσαίες εγκαταστάσεις της ΠΟΑΥ, στο προβολικό σύστημα ΕΓΣΑ ’87.

Η συνολική δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη των Πράξεων με την παρούσα πρόσκληση κατανέμεται ενδεικτικά ως ακολούθως:

Δημόσια Δαπάνη

1 Περιοχές εντός στόχου σύγκλισης 400.000

2 Περιοχές εκτός στόχου σύγκλισης 200.000

Σύνολο 600.000 ευρώ

Άρθρο 4 Υποβολή αιτήσεων

1. Η υποβολή των προτάσεων είναι δυνατή από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης έως και την 31η Αυγούστου 2015.

2. Οι προτάσεις υποβάλλονται σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (CD/DVD ROM για περιβάλλον WINDOWS, κείμενα σε MS WORD και πίνακες σε MS EXCEL), στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ & ΘΑΛΑΣ− ΣΑΣ, στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 103 Αθήνα, Τ.Κ. 115 27 τις ώρες 9:00 – 15:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Οι προτάσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν και ταχυδρομικώς, επί αποδείξει, με ημερομηνία υποβολής να λογίζεται αυτή της σφραγίδας της ταχυδρομικής Υπηρεσίας. Η ΕΥ ΕΦΔ ΕΠ ΑΛΙΕΙΑΣ & ΘΑΛΑΣΣΑΣ ενημερώνει, το φορέα της επένδυσης για τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτησή του.

Αναλυτικά η πρόσκληση του Μέτρου 3.1 Συλλογικές δράσεις»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία