BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Αυτοχρηματοδοτούμενα έργα 174.180 ευρώ ενέκρινε ο ΕΛΓΟ

Την έγκριση 9 αυτοχρηματοδοτούμενων αναπτυξιακών έργων ύψους 174.180 ευρώ για το έτος 2018 ενέκρινε με απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΟ Δήμητρα.

4
0
Πρόκειται για:
  • Για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Αξιολόγηση Ακροδρύων και Διαχείριση κτήματος στο Τμήμα Ακροδρύων Βαρδατών»: 41.000 ευρώ.
  • Για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Αξιοποίηση συλλογής ποικιλιών ελιάς, εσπεριδοειδών, υποτροπικών φυτών και αμπελιού για γενετική βελτίωση, παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού και βελτιστοποίηση καλλιεργητικών πρακτικών» του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου Χανίων:17.500 ευρώ.
  • Για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Αξιοποίηση και διατήρηση συλλογής ποικιλιών συκιάς, ελιάς και εσπεριδοειδών για γενετική βελτίωση, παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού και βελτιστοποίηση καλλιεργητικών πρακτικών του Τμήματος Ελαίας και Οπωροκηπευτικών Καλαμάτας»: 4.000 ευρώ
  • Για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Λειτουργία του Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος Θεσσαλίας»: 25.500 ευρώ.
  • Για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Εκμετάλλευση του ελαιώνα και των εκτάσεων γης» του πρώην ΣΓΕ Χαλκιδικής:16.000 ευρώ.
  • Για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Διατήρηση, μελέτη, χαρακτηρισμός και αξιοποίηση της Εθνικής Συλλογής Ποικιλιών Αμπέλου για γενετική βελτίωση, παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού και βελτιστοποίηση καλλιεργητικών πρακτικών» του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου (Τμήμα Αμπέλου Αθηνών): 7.000 ευρώ.
  • Για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Αξιοποίηση του ζωικού κεφαλαίου και του αγροκτήματος του πρώην ΣΓΕ Ιωαννίνων»:20.580 ευρώ.
  • Για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Συντήρηση και αξιοποίηση ποιμνίου προβάτων φυλής Σφακίων και του αγροκτήματος του ΣΓΕ Ασωμάτων» του Ινστ. Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσ/νίκης: 49.600 ευρώ.
  • Τη συζήτηση για το αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τον τίτλο «Πρόγραμμα βιώσιμης λειτουργίας του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων και του εργαστηρίου Προστασίας και Αξιοποίησης Αυτοφυών και Ανθοκομικών ειδών μέσω δράσεων έρευνας, διατήρησης, ενημέρωσης, κατάρτισης και συμβουλευτικής» σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. με αναλυτική εισήγηση επί του έργου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία