BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Προϊόντα της ARTEAT στο Farmers Republic

Εκλεκτά χειροποίητα προϊόντα της εταιρείας ARTEAT θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες στο Farmers Republic το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Το πρώτο σούπερ μάρκετ αγροτικών προϊόντων στον Άγιο Στέφανο

0
0
Θα γνωρίσουν, για παράδειγμα, την πάστα άγριας αγκινάρας, τους ασκορδουλάκους και τις κριθαρομπουκιές της ARTEAT.

Η ARTEAT έχει στη γκάμα της μια σειρά από χειροποίητα και ιδιαίτερα γευστικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία παράγονται με σεβασμό στην ιστορία τους.

Επίσης, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία σειρά προϊόντων από βερίκοκο, το οποίο  εωρείται πηγή μακροζωίας και μια από τις σημαντικότερες «θαυματουργές» για την υγεία μας τροφές.

Πιο αναλυτικά, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, βρίσκεται ψηλά στην λίστα με τις τροφές που βοηθούν στην πρόληψη ορισμένων μορφών καρκίνου, όπως μαστού, πνεύμονα και παγκρέατος, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και ενδείκνυνται στην αναιμία, κυρίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε σίδηρο.

Τα βερύκοκα αφυδατώνονται πολύ γρήγορα (καθημερινά χάνουν περίπου το 1% του βάρους τους), γι’ αυτό πρέπει να αγοράζουμε ό,τι θέλουμε να καταναλώνουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες για να μην χάσουν όλες τις πολύτιμες βιταμίνες τους.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία