BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Εξαγωγική ευκαιρία οι διεθνείς εκθέσεις AFRO PACKAGING & FOOD ΚΑΙ AFROFOOD

Σε συμφωνία με την Αιγυπτιακή εταιρεία Arab-African Conferences & Exhibitions (PCE) ήρθε πρόσφατα σε συμφωνία η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος & Σία ΕΕ, 3ΕΚ Οργανωτές των εκθέσεων Syskevasia, Plastica και Chem για την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την ελληνική αγορά των διεθνών εκθέσεών τους AFRO PACKAGING & FOOD και AFROFOOD 2015.

Εξαγωγική ευκαιρία οι διεθνείς εκθέσεις AFRO PACKAGING & FOOD ΚΑΙ AFROFOOD

1
0

Οι συγκεκριμένες εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν στο Cairo International Convention Center από τις 14 μέχρι τις 17 Μαΐου 2015.

Οι εκθέσεις αυτές απευθύνονται σε εταιρείες που διαθέτουν και θέλουν να εκθέσουν  και προβάλλουν στην  Αιγυπτιακή αγορά των 90.000.000 κατοίκων α) μηχανολογικό εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων, αναψυκτικών, χυμών & μαγειρικής β) συστατικά τροφίμων και αναψυκτικών, όπως πρώτες ύλες, πρόσθετα, κλπ γ) εξοπλισμό αποθήκευσης , logistics & μεταφοράς δ) μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνολογία συσκευασίας ε) υλικά συσκευασίας ζ) μηχανήματα συσκευασίας φαρμάκων  η) μηχανήματα αρτοποιίας  και ζαχαροπλαστικής  θ) τελικά προϊόντα όπως προϊόντα s/m και παντοπωλείου, κατεψυγμένα τρόφιμα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, γαλακτοκομικά, κρέας και πουλερικά, ψάρια, φρούτα και λαχανικά, οργανικά και υγιεινά τρόφιμα  και ι) όλα τα είδη χυμών, αναψυκτικών, καφέ και τσαγιού.

Στις εκθέσεις αυτές συμμετέχουν εταιρείες όχι μόνον από την Αίγυπτο αλλά και απευθείας από άλλες 15 χώρες του εξωτερικού, περιλαμβανομένων της Ιταλίας, της Τουρκίας κλπ. Οι Afro Packaging και AfroFood 2015 είναι μια νέα ευκαιρία και για τις σχετικές ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να επωφεληθούν να εξαγάγουν και να διεισδύσουν όχι μόνον στην αιγυπτιακή αγορά αλλά και να χρησιμοποιήσουν την πύλη αυτή ως μία δίοδο και για άλλες αγορές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Για πληρέστερη ενημέρωση, για κόστος και τρόπο συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πέτρος Πετρόπουλος & Σία ΕΕ στο 210/8056205 ή στο info3ek@otenet.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία