BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Χρώμα ΚΑΠ έχουν οι αγροδιατροφικές Κυριακές στο Κέντρο Γης

Έξι Κυριακάτικες αγροδιατροφικές γιορτές για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) διοργανώνει στο Κέντρο της Γης, η ΠΑΣΕΓΕΣ σε συνεργασία με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας ΕΞΕΛΙΞΗ.

Χρώμα ΚΑΠ έχουν οι αγροδιατροφικές Κυριακές στο Κέντρο Γης

0
0
Στόχος των γιορτών είναι μέσα από βιωματικές δραστηριότητες να ενημερωθούν και οι κάτοικοι της πόλης για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων με τη συμβολή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ)

Κάθε γιορτή περιστρέφεται γύρω από ένα διαφορετικό αγροδιατροφικό θέμα. Ο στόχος είναι να κατανοήσουν οι επωφελούμενοι της δράσης πώς τα αγροτικά προϊόντα φτάνουν από τη γη στο τραπέζι μας και πώς η νέα ΚΑΠ συμβάλλει στην παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος. Στη γιορτή γίνεται ενημέρωση από ειδικούς γεωπόνους και διατροφολόγους και οι επωφελούμενοι συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις στον λαχανόκηπο και στο μαγείρεμα της συλλογικής κουζίνας

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 8 Μαρτίου 2015 και για έξι (6) Κυριακές.  Δωρεάν συμμετοχή για τους πρώτους 50 που θα δηλώσουν ενδιαφέρον στο www.eventora.com/el/Events/startcap2014.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου Start Cap, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα θέματα της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.
Περισσότερες πληροφορίες: www.startcap.gr - Facebook: Start - Ca

Για κάθε Κυριακή και ένα διαφορετικό διατροφικό θέμα:
  • Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 : Ελληνικό πρωινό και δεκατιανό
  • Κυριακή 15 Μαρτίου 2015: Ψωμί και κρασί
  • Κυριακή 22 Μαρτίου 2015: Ελαιόλαδο
  • Κυριακή 29 Μαρτίου 2015: Όσπρια και Ψυχανθή
  • Κυριακή 5 Απριλίου 2015: Μέλι
  • Κυριακή 19 Απριλίου 2015: Σπόροι

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώνονται στο Κέντρο της Γης (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67, Ίλιον) στις 10.30 και χωρίζονται σε ομάδες. Εξερευνούν, μαθαίνουν για το κάθε θέμα από ειδικούς γεωπόνους και διατροφολόγους, συζητούν, κάνουν μία ενδιάμεση στάση στο λαχανόκηπο, όπου φτιάχνουν τα δικά τους σπορόφυτα για το σπίτι τους και αμέσως μετά μαγειρεύουν με βάση τον Δεκάλογο της Συλλογικής Κουζίνας της Οργάνωσης Γη για να γευθούν φρέσκα, εποχικά προϊόντα .

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Νατάσσα Κιουρκατιώτη, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, 210 6291492
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία