Ο κος Ζουμπανέας Ευάγγελος γνωστός διαιτολόγος και η διατροφολόγος Παπαβασιλείου Κλαίη μίλησαν για τια ωφέλιμα διατροφικά στοιχεία του συγκεκριμένου μοσχαρίσιου κρέατος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κα. Αγγελική Τζερβενή- Γούση, ομότιμη καθηγήτρια του εργαστηρίου ζωοτεχνίας της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και ο κ. Φορτομάρης Πασχάλης , αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά σε όλη την έρευνα προκειμένου το βόειο κρέας της Φάρμας Κουτσιώφτη να είναι πλούσιο σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμα του αλλά και για τη γεύση του.
Τις «γευστικές» εντυπώσεις κέρδισε τόσο το καρπάτσιο όσο και το σοταρισμένο φιλέτο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.
O κ. Γιούλης Κουτσιώφτης, εξηγώντας στους καλεσμένους τον ειδικό τρόπο εκτροφής των μόσχων στον οποίο οφείλεται και η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Σημειώνεται, τέλος, ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Άρωμα 3», με φορέα υλοποίησης την εταιρεία Οικονομοτεχνική Ε.Π.Ε.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κα. Αγγελική Τζερβενή- Γούση, ομότιμη καθηγήτρια του εργαστηρίου ζωοτεχνίας της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και ο κ. Φορτομάρης Πασχάλης , αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά σε όλη την έρευνα προκειμένου το βόειο κρέας της Φάρμας Κουτσιώφτη να είναι πλούσιο σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμα του αλλά και για τη γεύση του.
Τις «γευστικές» εντυπώσεις κέρδισε τόσο το καρπάτσιο όσο και το σοταρισμένο φιλέτο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.
O κος Γιούλης Κουτσιώφτης Ιδιοκτήτης της εταιρείας "Φάρμες Κουτσιώφτη"
O κ. Γιούλης Κουτσιώφτης, εξηγώντας στους καλεσμένους τον ειδικό τρόπο εκτροφής των μόσχων στον οποίο οφείλεται και η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου κρέατος. Σημειώνεται, τέλος, ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Άρωμα 3», με φορέα υλοποίησης την εταιρεία Οικονομοτεχνική Ε.Π.Ε.