Η εκδήλωση με ώρα προσέλευσης τις 10.00 π.μ., διοργανώνεται από το περιοδικό Meat Place, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα)
Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες για τις νέες νομοθεσίες και ευκαιρίες που δημιουργούνται στον κλάδο του κρέατος, καθώς επίσης και για τις νέες τάσεις που αφορούν στον εξοπλισμό καταστημάτων, εργαστηρίων και βιοτεχνιών
Αναλυτικότερα εδώ το σχετικό πρόγραμμα
Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες για τις νέες νομοθεσίες και ευκαιρίες που δημιουργούνται στον κλάδο του κρέατος, καθώς επίσης και για τις νέες τάσεις που αφορούν στον εξοπλισμό καταστημάτων, εργαστηρίων και βιοτεχνιών
Αναλυτικότερα εδώ το σχετικό πρόγραμμα