BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Η Terra Fyllida συμμετέχει στην 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition 2017

Στην 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition, στις 5-7 Μαΐου, στο Lab’Attoir στην Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Σερραϊκής εταιρίας, Terra Fyllida - Premium Mushroom Products, με μεγάλο ενδιαφέρον και έντονη συμμετοχή του κόσμου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και κερδίζοντας επάξια τις εντυπώσεις τόσο των καταναλωτών της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας όσο και των επαγγελματιών του χώρου.

Η Terra Fyllida συμμετέχει στην  2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition 2017

0
0
Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Στο περίπτερο της Terra Fyllida, παρουσιάστηκε όλη η γκάμα των καινοτόμων προϊόντων από μανιτάρια πλευρώτους με gourmet χαρακτήρα και ιδιαίτερες γεύσεις,  δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά τα προϊόντα, κάνοντας τα έτσι προσιτά σε κάθε έναν που επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο, διαφορετικό, εκλεκτό

Η  Terra Fyllida, ξεκινώντας την δραστηριότητά της το 2015, έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων από μανιτάρια πλευρώτους, που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χημικές ή χρωστικές ουσίες, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητές αρωματικές ύλες, αποκομίζοντας διθυραμβικές κριτικές και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σχόλια από καταξιωμένους σεφ και γευσιγνώστες της χώρας μας.
Στην σειρά προϊόντων της συγκαταλέγονται
Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρ
Γλυκόξινη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους Τσάτνεϊ, σιγοβρασμένη σε κόκκινο ξηρό κρασί με κόλιανδρο και μπαχάρι σε έναν αρμονικό συνδυασμό γεύσεων

Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ και Πορτοκάλ

Μια ιδιαίτερη γλυκόξινη ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους, σιγοβρασμένη σε λευκό ξηρό κρασί, με κάρυ, φυσικό χυμό και πραγματικό ξύσμα πορτοκαλιού πού της δίνουν ένα εξαίσιο άρωμα και ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα

Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Καβουρδισμένο Αμύγδαλο & Άρωμα Βανίλιας
Ένα εξαιρετικά πολύπλευρο και αισθητικά μοναδικό γλυκό από φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λεπτές λωρίδες, που βράζουν μαζί με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και καστανή ακατέργαστη ζάχαρη, δίνοντας στο σιρόπι ένα κεχριμπαρένιο χρώμα, σε συνδυασμό με άρωμα βανίλιας και καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου

Η παρουσία πλήθος καταναλωτών αλλά και επαγγελματιών του χώρου, αναγνωρισμένων σεφ, γνωστών και καταξιωμένων γευσιγνωστών στο περίπτερο της Terra Fyllida  στην 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition, 05-07 Μάϊου 2017, στο Lab’Attoir στην Θεσσαλονίκη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κατέστησε έτσι την συμμετοχή της εταιρίας πιο επιτυχημένη από ποτέ,  κάνοντας μας να νιώσουμε ακόμα μια φορά υπερήφανοι και έτοιμοι για ακόμα περισσότερες νέες γεύσεις
Η Terra Fyllida υπόσχεται ότι θα συνεχίσει αυτό το γαστρονομικό ταξίδι γεύσης με νέα διάθεση, με νέα προϊόντα και ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς, αναδεικνύοντας την υψηλή διατροφική αξία των μανιταριών, με αγνά φρέσκα υλικά και σταθερή ποιότητα, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην ενίσχυση της εικόνας και της απαράμιλλης ποιότητας των ελληνικών προϊόντων, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό!
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία