BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Νέες πωλήσεις βάµβακος και σταθερή βελτίωση της ζήτησης

Η θετική πορεία των πωλήσεων / εξαγωγών της αµερικανικής σοδειάς για συνεχόµενες εβδοµάδες δηµιουργεί την εντύπωση πως τα εν λόγω αποθέµατα θα µειώνονται µε γρήγορους ρυθµούς.

papadogianis_M_3_5

516
0

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Κάτι τέτοιο µόνο θετικό αντίκτυπο µπορεί να έχει για τις χρηµατιστηριακές τιµές και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι τιµές Μαρτίου πλησιάζουν µετά από έναν µήνα τα 82,50 σεντς. Από τις αρχές Νοεµβρίου οι τιµές κινούνται στο ίδιο περίπου εύρος δοκιµάζοντας τα δύο όρια τους. Για να δούµε ένα ανοδικό ξέσπασµα χρειαζόµαστε κάποια σηµαντική θετική είδηση στα θεµελιώδη στοιχεία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η βελτίωση της ζήτησης έφερε και νέες πωλήσεις σχεδόν για όλες τις φετινές ποιότητες. Ακόµα και τα χαµηλά χρώµατα βρήκαν αγοραστή, εντούτοις µε βαριά έκπτωση περί των 10 σεντς ανά λίµπρα χαµηλότερα από τις αντίστοιχες τιµές Μαρτίου.
Τα µέτρια προς χαµηλά βαµβάκια σε σύγκριση µε τα λευκά εξακολουθούν να έχουν διαφορά τιµής 10 σεντς, µε αποτέλεσµα όποτε µπορούν τα κλωστήρια να δουλέψουν υποδεέστερα χρώµατα να προτιµούν τη χαµηλή τιµή. Τέλος το µέγεθος των εξαγωγών µέχρι τα τέλη του 2023 φαίνεται να πιάνουν αρνητικό ρεκόρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία