BACK TO
TOP
Αγορά Εισροών

Χαρτοφυλάκιο με λύσεις στη γεωργία φέρνει η εξαγορά Arysta από UPL

Έναν παγκόσμιο ηγέτη στη διεθνή αλυσίδα υπεραξίας των τροφίμων δημιουργεί η εξαγορά της Arysta LifeScience από την UPL. Μέσω της στρατηγικής της στόχευσης, OpenAg, φιλοδοξεί να μετατρέψει τη γεωργία «σε ένα προσβάσιμο γεωργικό δίκτυο το οποίο θα τροφοδοτεί την αειφόρο ανάπτυξη για όλους. Χωρίς όρια, χωρίς σύνορα», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

UPL_Arysta-new_2

16
0

Με αποτύπωμα σε 76 χώρες και πωλήσεις σε περισσότερες από 130 χώρες, η νέα UPL προσφέρει ένα παγκόσμιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από πρωτότυπες και γενόσημες λύσεις για πληθώρα καλλιεργειών. Περιλαμβάνει χημικά φυτοπροστατευτικά προϊόντα, biosolutions και επενδυτικά σπόρων που καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα υπεραξίας στις καλλιέργειες.

«Ο κόσμος μας αναζητεί μια αειφόρο γεωργία που είναι φιλική προς το περιβάλλον, ενώ η αλυσίδα υπεραξίας των τροφίμων γίνεται όλο και πιο περίπλοκη και οι προκλήσεις των παραγωγών πιο έντονες. Οι παραγωγοί χρειάζονται τεχνολογίες που θα τους βοηθήσουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να ενισχύουν την απόδοση τους. Πιστεύουμε ότι συνδυάζοντας τις δυνάμεις της UPL και της Arysta, μπορούμε να προσφέρουμε μια σειρά νέων τεχνολογιών που καλύπτει όλες αυτές τις προκλήσεις», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η νέα UPL δεσμεύεται να βοηθήσει τη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας των παραγόμενων τρόφιμων, και αυτό θα επιτευχθεί:

  • Προβλέποντας και απαντώντας στα προβλήματα και στις ανάγκες των παραγωγών
  • Υιοθετώντας την ευελιξία στην Έρευνα και την Ανάπτυξη για τη δημιουργία επικερδών και αειφόρων λύσεων
  • Αξιοποιώντας βέλτιστες πρακτικές στην καθημερινή μας λειτουργία και τη βιομηχανική παραγωγή
  • Καλλιεργώντας στρατηγικές συνεργασίες για την πρόσβαση στις απαιτούμενες τεχνολογίες και την κάλυψη αναγκών.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία