BACK TO
TOP
Αγορά Εισροών

Αυξημένες στο 5% οι πωλήσεις της Syngenta ενισχυμένα στα 2,95 δις τα κέρδη προ φόρων

Αναπτυξιακούς ρυθμούς κατέγραψε ο όμιλος Syngenta κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με τις πωλήσεις που άγγιξαν τα 5,4 δισ. δολάρια να βρίσκονται στο +5% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Erik_Fyrwald_Syngenta_Basel_463__002_

35
0

Παρά την γεμάτη προκλήσεις κατάσταση στην αγορά, ο όμιλος Syngenta σημειώνει 15% ρυθμό ανάπτυξης με τα κέρδη προ  φόρων να ανέρχονται στα 733 εκατ. δολάρια στο τρίτο τρίμηνο του 2020, ενώ για τους πρώτους εννιά μήνες του έτους, ο ίδιος δείκτης διαμορφώνεται στα 2,95 δισ. δολάρια, αυξημένος κατά 5% από έτος σε έτος.  

Η εταιρεία σημείωσε επίσης σταθερή πρόοδο επί των στρατηγικών της στόχων, πετυχαίνοντας μέσα στο έτος την εξαγορά της Valagro, μιας κορυφαίας εταιρείας βιολογικών εισροών στις αρχές Οκτωβρίου. Η εξαγορά ενισχύει τη θέση του ομίλου Syngenta στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά βιολογικών προϊόντων.

Η απόκτηση αυτού του μήνα της πλειοψηφικής συμμετοχής στην επιχείρηση προστασίας των καλλιεργειών της Huifeng από την ADAMA ενισχύει την παρουσία της εταιρείας στην Κίνα, ενώ ενισχύει την ανταγωνιστική προσφορά της παγκοσμίως.

Ενώ το παγκόσμιο μακροοικονομικό περιβάλλον παραμένει προκλητικό, ο Όμιλος Syngenta συνέχισε να διαχειρίζεται και να μετριάζει τις επιπτώσεις του COVID-19, ιδίως την ανάγκη δημιουργίας ενός στοιχειώδους αποθέματος ώστε να εξασφαλίσει τη συνεχή προσφορά υψηλότερων όγκων, ανταποκρινόμενη ταυτόχρονα στις ευμετάβλητες συναλλαγματικές ισορροπίες.

Ο Erik Fyrwald, Διευθύνων Σύμβουλος της Syngenta Group, στάθηκε στα εξής: «Ο Όμιλος Syngenta έχει επιτύχει και πάλι μια σταθερή απόδοση παρά τις δύσκολες συνθήκες παγκοσμίως. Σε περιόδους όπου ο κλάδος αντιμετωπίζει τον αντίκτυπο του COVID-19, παραμένουμε ένας αξιόπιστος και καινοτόμος συνεργάτης για τους πελάτες μας με αποτέλεσμα την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου».

Ο οικονομικός επικεφαλής (CFO) του ομίλου Chen Lichtenstein, σημείωσε: «Έχουμε επιτύχει βιώσιμη ανάπτυξη το τρίτο τρίμηνο και καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τις πωλήσεις παρά την δύσκολη αγορά και το ασταθές νομισματικό περιβάλλον. Όλες οι επιχειρήσεις παρουσίασαν μια σταθερή απόδοση και συνέχισαν να αναπτύσσονται».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία