BACK TO
TOP
Πολιτικές

Κερδίζει έδαφος στις ΗΠΑ το πάντρεμα κρασιού και παγωτού

Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση στις ΗΠΑ τείνουν να γίνουν τα παγωτά με κρασί.

Κερδίζει έδαφος στις ΗΠΑ το πάντρεμα κρασιού και παγωτού

0
0
Μετά την αμερικάνικη γαλακτοβιομηχανία Mercer’s Dairy, η οποία πρώτη λάνσαρε το 2006 παγωτά με γεύση κρασιού έρχεται να προστεθεί και η επίσης αμερικάνικη εταιρεία Crossroad Company η οποία έχει την έδρα της στη Βαλτιμόρη.

Η Crossroad Company ξεκίνησε να δίνει από το 2014 το Winecream σε τοπικά φεστιβάλ και σε εστιατόρια και έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλές με αποτέλεσμα η μικρή οικογενειακή επιχείρηση να επεκταθεί αγοράζοντας αποθηκευτικούς χώρους.  Πλέον, θα ξεκινήσει να πωλείται σε κάθε γωνιά των Η.Π.Α., ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσω online παραγγελίας

Το Winecream το οποίο αποτελείται από ένα μείγμα κρασιού, κρέμας και ζάχαρης, το οποίο αργότερα το παγώνουν με υγρό άζωτο.



Το παγωτό αυτό είναι… αλκοολούχο, καθώς η περιεκτικότητά του σε αλκοόλ είναι στο 10% , δηλαδή σχεδόν όσο ένα ποτήρι κρασί, οπότε προορίζεται μόνο για ενήλικες



Τώρα, στόχος της Crossroad Company με το Winecream είναι μετά τις ΗΠΑ να κατακτήσει και τις ευρωπαϊκές αγορές
Κρασί και σοκολάτα μαζ
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι Γάλλοι, που επίσης δεν φοβούνται την καινοτομία, σύμφωνα με το βαρόμετρο Gallo, είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν και να υιοθετήσουν νέα πρότυπα κατανάλωσης οίνου, όπως μείγματα.



Έτσι, είναι έτοιμοι για ένα «Rose Pamp deux boules et cornet»: Ένα γλυκό κόκκινο κρασί με κομματάκια μαύρης σοκολάτας

(Με πληροφορίες από vitisphere.com, crossroadco.com)


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία