Η γαλακτοβιομηχανία Mercer’s Dairy, βρίσκεται στην αγορά από το 1950, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωσή της, μόλις το 2006, κατόρθωσε να «παντρέψει» το κρασί με το παγωτό.
Μια μικρή έρευνα στην ιστοσελίδα της εταιρίας, αναφέρει πως κάθε κρασί διαλέγεται με προσοχή και αναμειγνύεται μόνο με τα φρεσκότερα συστατικά. Αυτή την στιγμή, κυκλοφορούν στο εμπόριο 8 γεύσεις που περιέχουν 15% βούτυρο και 5% αλκοόλ.
Οι γεύσεις είναι οι ακόλουθες: Cherry Merlot, Chocolate Cabernet, Peach White Zinfandel, Port, Red Raspberry Chardonnay, Riesling, Spice και Strawberry Sparkling
(Πηγή: agriland.ie
Επιμέλεια: Λιλή Καρακώστα
Μια μικρή έρευνα στην ιστοσελίδα της εταιρίας, αναφέρει πως κάθε κρασί διαλέγεται με προσοχή και αναμειγνύεται μόνο με τα φρεσκότερα συστατικά. Αυτή την στιγμή, κυκλοφορούν στο εμπόριο 8 γεύσεις που περιέχουν 15% βούτυρο και 5% αλκοόλ.
Οι γεύσεις είναι οι ακόλουθες: Cherry Merlot, Chocolate Cabernet, Peach White Zinfandel, Port, Red Raspberry Chardonnay, Riesling, Spice και Strawberry Sparkling
(Πηγή: agriland.ie
Επιμέλεια: Λιλή Καρακώστα