BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

«Κλειδώνουν» τα μέτρα με …εφεδρεία-λάιτ

Oριστικοποιείται τη Δευτέρα 20 Αυγούστου το «πακέτο» των μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ με την κυβέρνηση να υιοθετεί τελικά μια πιο ήπια εκδοχή της εργασιακής εφεδρείας.

«Κλειδώνουν» τα μέτρα με …εφεδρεία-λάιτ

0
1
Πιο αναλυτικά, το οικονομικό επιτελείο έχει προγραμματίσει σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να «κλειδώσει» το σύνολο των μέτρων ενόψει και της συνάντησης του πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η εφεδρεία στο Δημόσιο. Το μοντέλο που αναμένεται να επιλεγεί προβλέπει παραμονή των δημοσίων υπαλλήλων στην εφεδρεία για τρία χρόνια και το ποσοστό αναπλήρωσης του μισθού στο 65%.

Το μέτρο της εφεδρείας αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2013.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-08-2012 11:05panos

Προεκλογικά άλλα έλεγαν όχι απολύσεις στο δημόσιο και τώρα εφαρμόζουν την εφεδρεία. Επίσης τι σημαίνει δεν θα πιάσει όσους μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι μπήκαν με εγκεκριμένους κανονισμούς εργασίας που είχαν υπογράψει οι εκάστοτε διοικήσεις των οργανισμών και τους είχαν εγκρίνει και τα υπουργεία και σε πάρα πολλές περιπτώσεις είχε την εποπτεία ο ΑΣΕΠ. Κάντε περικοπές απο αλλού και αφήστε τα ψέματα. Επίσης με το σύστημα αυτό που πάτε να εφαρμόσετε δεν μένει στην εργασία ο ικανότερος μέσω αξιολόγησης αλλά εξαιρείται κατηγορίες κατά το δοκούν, επίσης θα στρέψετε δημοσίους υπαλλήλους να ψάχνει ο ένας την σύμβαση του άλλου.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία