BACK TO
TOP
Μεταποιητικές Μονάδες

Ποιότητα και έλεγχος στο γάλα «σταγόνα-σταγόνα» από τη Βλάχα

Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις και μηχανήματα το τυροκομείο «η βλάχα»

32c

345
0

Το τυροκοµείο «Η Βλάχα» είναι ένα σύγχρονα εξοπλισµένο και πιστοποιηµένο τυροκοµείο στα Εσώβαλτα Πέλλας. Οικογενειακή επιχείρηση από το 1978, ασχολείται µε την τυροκοµία ήδη δύο γενιές, πιστή στην παραγωγή παραδοσιακών τυροκοµικών προϊόντων. Εδώ και 10 χρόνια στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 700 τ.µ και επενδύει σταθερά τόσο στην εκπαίδευση του εξειδικευµένου προσωπικού της, όσο και σε µηχανήµατα. Πρόσφατα εντάχθηκε σε πρόγραµµα µε την Αναπτυξιακή Πέλλας για επένδυση σε ψυκτικούς θαλάµους.

Το τυροκοµείο χρησιµοποιεί 100% ελληνικό γάλα και συνεργάζεται µε ντόπιους κτηνοτρόφους στην περιοχή των Γιαννιτσών, ελέγχοντας το γάλα «σταγόνα-σταγόνα» για διασφάλιση της ποιότητας. Στόχος, να προσφέρουν αγνά και ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι σας, σε εγκαταστάσεις µε σύγχρονα µηχανήµατα παραγωγής και ελέγχου. Τα προϊόντα αυτά είναι:

■ Φέτα ΠΟΠ.

■ Μπάτζος ΠΟΠ – ηµίσκληρο και αλµυρό τυρί, µοναδικό τοπικό προϊόν από πρόβειο γάλα.

■ Ανθότυρο – µε χαµηλά λιπαρά και λιγότερο αλάτι, για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής

■ Αριάνι – δροσιστικό ρόφηµα
µε χαµηλά λιπαρά (2.2%).

■ Γιαούρτι αγελάδας.

■ Κατσικίσιο τυρί – σκληρό, πικάντικο για τους λάτρεις του είδους, αλλά και ιδανικό για παιδιά που ακολουθούν διατροφή µε βάση το κατσικίσιο γάλα.

■ Μυζήθρα – παράγεται µετά το τέλος της παρασκευής φέτας, από πλούσιο αιγοπρόβειο τυρόγαλο.

■ Παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι.

■ Παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι σε πήλινο.

■ Στραγγιστό γιαούρτι αγελάδας – µε φυσική στράγγιση τσαντίλας, ιδανικό για αλµυρές και γλυκές παρασκευές.

■ Τελεµές.

Τα ιδιόκτητα µεταφορικά µέσα της επιχείρησης προµηθεύουν καθηµερινά ένα ευρύ πελατολόγιο, που περιλαµβάνει super markets και delicatessen σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και επιλεγµένα σηµεία στην Αθήνα.

Η ΒΛΑΧΑ επεκτείνεται σιγά αλλά σταθερά και στο εξωτερικό: ήδη εξάγει σε καταστήµατα στη Γερµανία, ενώ το 2019 πήρε µέρος σε διεθνή έκθεση για τυριά και κρασιά στην Ουκρανία σε συνεργασία µε το Ελληνοουκρανικό Επιµελητήριο.

Πιστοποιήσεις ISO

■ Agrocert – παραγωγή και συσκευασία Φέτα ΠΟΠ.

■ Agrocert – παραγωγή και συσκευασία Μπάτζος ΠΟΠ.

■ Q-Cert – παραγωγή τυριών άλµης.

Άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό

Το προσωπικό της εταιρείας είναι άρτια εκπαιδευµένο στην παραγωγή των τυροκοµικών προϊόντων και το κυριότερο µέληµά τους είναι να κρατήσουν τις σωστές συνθήκες υγιεινής και προστασίας. Επίσης διαθέτει στην διάθεσή της µεταφορικά µέσα που προµηθεύουν καθηµερινά καταστήµατα ντελικατέσεν σε όλη την Μακεδονία.

Η Αρχή του τυροκοµείου «Η Βλάχα»

Όλα ξεκίνησαν µε τον παππού Τσελεπή που ασχολήθηκε από µικρή ηλικία µε την παραγωγή τυροκοµικών προϊόντων. ∆ουλεύοντας σε ντόπια τυροκοµεία αντλώντας ιδέες και µαθαίνοντας το αντικείµενο µέσα από συνεχή και σκληρή δουλειά, αποφάσισε να δηµιουργήσει τη δική του επιχείρηση, µε την επωνυµία «Η Βλάχα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία