BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Θα γλιτώσουν το λύκο, θα τους φάει η αρκούδα

Όταν ο Αλέξης έλεγε το Φλεβάρη στο Βαγγέλη «µόνο το τσίπουρο και τον ήλιο δεν θα µας πάρουνε», ήταν εν µέρει η αλήθεια (όχι ως προς το τσίπουρο) και αυτό έπρεπε να βάλει σε υποψίες το γερόλυκο. Τώρα φωνάζει ότι γίνεται µία τράµπα µεταξύ φορολογικού και ασφαλιστικού και αν ισχύσει το αφορολόγητο, οι αγρότες θα γλιτώσουν το λύκο, όµως θα τους φάει η αρκούδα. «Είναι αργά για δάκρυα», τρολάρουν στο διαδίκτυο!

Τρύπια βάρκα 356

4
0
O Mάρκος πάντως µετά τις mega αποφάσεις για κάνναβη και γιαούρτι, και αφού έλυσε για το θέµα των παράτυπων αγρεργατών παρότι καίγεται η γούνα των αγροτών από το ασφαλιστικό-φορολογικό, βρήκε χρόνο να παρευρεθεί στο 1ο ετήσιο Ιρακινό Ευρωπαϊκό Φόρουµ Επιχειρηµατικότητας και Επενδύσεων. Το δια ταύτα καλέσµατα προς ενίσχυση και εµβάθυνση των σχέσεων των δυο χωρών στον αγροτικό τοµέα και µεταφορά τεχνογνωσίας από τις ελληνικές υπηρεσίες που ξέρουν!
Μπορεί να µην έπαιξε το 10ο συνέδριο της Ν∆ λόγω της απεργίας στα ΜΜΕ, ωστόσο στα θετικά προσµετράτε το ότι δεν είδε ο κόσµος… πολυκαιρισµένα πρόσωπα που δεν έχουν επιδείξει κάτι σηµαντικό όπως ο Ξενοφών, που µίλησε για την αυτονοµία του ΟΓΑ. Last year!

Με τη φράση «έχουµε πόνο καρδιάς» πήρε το λόγο στο 10ο συνέδριο της Ν∆ ο πρόεδρος της Οµοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης Βασίλης Κανάκας που όπως είπε ενώ «θα έπρεπε να συζητάµε για ποιότητα της αγροτικής παραγωγής σε µια παγκόσµια αγορά, όµως υποχρεωνόµαστε να συζητάµε για το ασφαλιστικό».
Σε απολογητικό τόνο για τις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις συνέχισε λέγοντας «Οι νεοδηµοκράτες αγρότες, παρότι είµαστε η πλειοψηφία, εµπιστευόµαστε το ξένο αφού πήγαµε στον Μπούτα». ∆εν πρόλαβε όµως να πει περισσότερα αφού παρενέβη ο Ανέστης διακόπτοντας την εκδήλωση, µε το αιτιολογικό ότι ακολουθούσε η επόµενη εκδήλωση της Γραµµατείας Γυναικών του κόµµατος, ο οποίος γιουχαΐστηκε κοµµατάκι.

Αλήθεια ο Βαγγέλης, που βρίσκεται έφυγε µαζί µε το Στουπή για Πάσχα; Πλήρωσε όµως τα υπόλοιπα του τσεκ, πρασίνισµα και έτσι µπορεί να πάει στο χωριό του παρά τις προειδοποιήσεις του Μπούτα. Εξάλλου, το νοµοσχέδιο για τους συνεταιρισµούς δεν πιάνει µία µπροστά στα βεγγαλικά-σαίτες που ρίχνει το ασφαλιστικό-φορολογικό κατά µέτωπο στους αγρότες. Άντε Καλή Ανάσταση!

O ΓΥΛΟΣ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία