BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Στα χνάρια του απερχόμενου πλανητάρχη

Αν άκουγε κανείς τον Βαγγέλη στο συνέδριο για τη δικτύωση και την καινοτοµία, σίγουρα (λέµε τώρα) θα του θύµιζε τον Οµπάµα. Γι’ αυτό και ο υπουργός έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν επηρεάστηκε από τον απερχόµενο πλανητάρχη και πως δεν διακατέχεται από αίσθηµα αρχαιολατρίας. Απλά, όπως είπε, θέλησε να δείξει πως οι Έλληνες καινοτοµούσαν από αρχαιοτάτων χρόνων, επικαλούµενος τα γραπτά του Θουκυδίδη.

Τρύπια βάρκα 356

2
0
Ο γενικός,  πάντως, απέδωσε την απουσία των αγροτών στο συνέδριο στο έλλειµµα εκπροσώπησης. Σίγουρα αυτό, πρέπει να ήταν που τους κράτησε µακριά από την πρωτεύουσα! Αλήθεια τόσοι καθηγητάδες, εξήγησε κανείς που ακριβώς πρέπει να πατήσουν τα πρότζεκτ και πώς αυτά θα περάσουν στους αγρότες ή θα υπάρξει ένας ακόµη κύκλος χαµένων καινοτοµιών;    

Πάντως τα προβλήµατα στον αγροτικό χώρο εντείνονται, και ο στρατηγός Βαγγέλης προετοιµάζεται για νέα πανθεσσαλική σύσκεψη τη ∆ευτέρα στον Παλαµά, για να µετρήσει διαθέσεις πιθανότατα για ένα ακόµη γύρο κινητοποιήσεων. Εξάλλου, όπως λέει ο γερόλυκος, «µόνος χαµένος αγώνας είναι αυτός που δεν γίνεται». Στην Καρδίτσα, στα σχέδια είναι να βγουν τα τρακτέρ στους δρόµους 5 ∆εκεµβρίου, ωστόσο ο τόπος διεξαγωγής του συλλαλητηρίου δεν έχει ακόµη αποφασιστεί, δεδοµένου ότι στο κέντρο της πόλης θα έχουν στηθεί το Παγοδρόµιο, η Ρόδα, το Καρουζέλ και η «Παυσιλυπούπολη»...

Απεργοσπαστικό µηχανισµό κατηγορούν τον Κουρεµπέ ότι στήνει, οι γεωτεχνικοί του δηµοσίου, µε το να ζητά τις περιφέρειες να συνδράµουν για το εκτιµητικό έργο την ώρα που οι γεωπόνοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Εγκαινιάζονται, λένε, νέα ήθη. Αυτά είναι, σηµειωτέον και µε πρώτη κυβέρνηση αριστερά!

Καλά που υπάρχουν και οι εφηµερίδες και ξυπνάνε τους υπουργούς. Ο Μάξιµος εξοµολογήθηκε σε συνάντηση στη Λάρισα για τη ∆ιεπαγγελµατική Φέτας, ότι πληροφορήθηκε το πρόβληµα για τη φέτα και τη συµφωνία µε τον Καναδά, ένα πρωί, από τον «Μικροπολιτικό» στα NEA για το «καµπανάκι» της τότε Επιτρόπου ∆αµανάκη.  Επί τόπου, κάλεσε στο πορτοκαλί τηλέφωνο τον πρωθυπουργό Σαµαρά, σηµαίνοντας…συναγερµό. Εκείνος του ζήτησε αναλυτικό σηµείωµα, προκειµένου να θέσει το θέµα στον πρόεδρο της Κοµισιόν. Παρά τα τηλέφωνα, µέχρι σήµερα, η Φέτα παραµένει µερικώς προστατευµένη, ενώ ο Μπαρόζο προσελήφθη στη Goldman Sachs.   

O ΓΥΛΟΣ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία