BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Τη μια μέρα ωραία ατμόσφαιρα, την άλλη φασαρίες στη Βάθη

Ανησυχούν την κυβέρνηση οι διαθέσεις που έχει ο στρατηγός Βαγγέλης στη Νίκαια. Ο ορισµός του κατ’ επάγγελµα αγρότη για την πίτα των επιδοτήσεων που φθίνει από το 2020, έχει βάλει φωτιά. ∆ηµόσια διαβούλευση για το θέµα θέλει και ο υφυπουργός της πλατείας που καλεί τον αγροτικό κόσµο σε διάλογο.

Τρύπια βάρκα 356

0
0

Πέριξ της Βάθη πάντως, εντός εκτός και επί τα αυτά, κάποιοι µιλάνε για περίεργα κολλητιλίκια του µπλόκου των Τεµπών (παλεύουν για παράταση αναστολής διώξεων για χρέη οργανώσεων) µε τους Συριζαίους. Μάλιστα, τα Αµπελάκια ετοίµασαν και ψήφισµα προς τον πρόεδρο της Βουλής, σε ευθυγράµµιση ως φαίνεται και µε το διάλογο στην Επιτροπή Παραγωγής και Εµπορίου, που προανήγγειλε ο υπουργός Βαγγέλης.  

Στις περίεργες αγάπες µε τους γαλάζιους, λέτε ενόψει των µπλόκων (;) και η µετακόµιση των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Λάρισας στο εµπορικό κέντρο Gaea Lifestyle Center, της πάλαι ποτέ κραταιάς Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισµών Λάρισας, η οποία τελεί σήµερα υπό εκκαθάριση. Που να το φαντάζονταν ο Κοκκινούλης.   

Μιας και είµαστε στη Βάθη, η συνέντευξη (περασµένη Τρίτη) για την προκήρυξη του µέτρου της βιολογικής, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά για να δείξει πόσο ωραία ατµόσφαιρα έχουν εκεί. Στο προσκλητήριο για το κάλεσµα αναφέρονταν ότι η συνέντευξη θα δοθεί µόνο από τον υπουργό, προστέθηκε µε διορθωτική ανακοίνωση ο γενικός Κασίµης, ενώ εν τέλει ήταν σχεδόν όλοι (Τσιρώνης, Αντώνογλου), πλην του υφυπουργού Κόκκαλη. Μάλλον, ήταν χολωµένος λόγω ελιάς Καλαµών.

Πάντως, ο Βαγγέλης ήταν όπως πάντα περιχαρής, τόσο που αναφέρθηκε (για να µην ξεχνιόµαστε) στις πληρωµές των επιδοτήσεων ύψους 3,7 δις. ευρώ την περασµένη χρονιά, που όπως είπε λαϊκιστί «τίναξαν την µπάνκα στον αέρα»!   

Πικραµένος ο Βάκης από τους… φίλους του κόµµατος µε ανάρτηση στο fb περιγράφει τον πόνο του: «Είχαµε πει πως µε την πληρωµή των επιδοτήσεων θα κάνουµε οικονοµική εξόρµηση µπας και µαζέψουµε ταµείο, να είµαστε οικονοµικά έτοιµοι για τις εκλογές.... ∆ώσαµε τραπεζικό λογαριασµό, το προωθήσαµε σε διάφορα sites, κοινοποιήσεις στο fb επί µέρες. Τελικά κατορθώσαµε να συγκεντρώσουµε το µαγικό ποσό των 0 (µηδέν) ευρώ!!!!!.». Τίποτα από την µπάνκα του Βαγγέλη;

o Γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία