BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Το ιδανικό σιτηρέσιο περιέχει Turboviv και Amiviv

Οι γαλλικοί ισορροπιστές Turboviv (για αγελάδες γαλακτοπαραγωγής και μοσχάρια πάχυνσης) και Amiviv (για πρόβατα, κατσίκια και αρνιά) αποτελούν προϊόν συνεργασίας του γαλλικού ομίλου CCPA με Έλληνες διατροφολόγους για την κατάρτιση σιτηρεσίων με μειωμένο κόστος χωρίς έκπτωση στην ποιότητα και τις αποδόσεις.

Το ιδανικό σιτηρέσιο περιέχει Turboviv και Amiviv

4
1

Η τεχνολογία που έχει ενσωματωθεί στα προϊόντα αυτά χρειάστηκε 12 χρόνια ερευνών πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, όπου πλέον έχει ήδη κλείσει μία δεκαετία εφαρμογής σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Στα 12 αυτά χρόνια εξετάστηκαν εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια από περισσότερα από 130 φυτά. Η έρευνα στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην επίδραση κάθε δραστικής ουσίας και στο συνδυασμό αυτών για κάθε είδος ζώου και ανάλογα με τον παραγωγικό στόχο. Αποτέλεσμα είναι η ανάπτυξη διαφορετικών και απόλυτα εξειδικευμένων προϊόντων για κάθε κατηγορία μηρυκαστικού.

Τα πρακτικά οφέλη
Τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση Turboviv και Amiviv στη διατροφή είναι :
■ Βελτίωση της λειτουργίας της μεγάλης κοιλίας των μηρυκαστικών και αύξηση της γαλακτοπαραγωγής με πιο ποιοτικό γάλα.
■ Βελτίωση της αναπαραγωγής λόγω της καλύτερης εκμετάλλευσης της παραγόμενης αμμωνίας στη μεγάλη κοιλία και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της γαλακτοπαραγωγής, που επιδρά στην αναπαραγωγή.
■ Βραδύτερος ρυθμός παραγωγής αμμωνίας στη μεγάλη κοιλία που σημαίνει αύξηση της ποσότητας της πρωτεΐνης που τελικά καταλήγει και πέπτεται στο λεπτό έντερο.
■ Ταχύτερη ημερήσια αύξηση βάρους στα μοσχάρια πάχυνσης αλλά και κατά πολύ μεγαλύτερη απόδοση κρέατος στο σφάγιο.
■ Μικρότερη παραγωγή μεθανίου και αποβολή αζώτου στο περιβάλλον με γενικότερη μείωση των αποβλήτων στο σταύλο.
■ Βελτιωμένη πεπτικότητα των χονδροειδών ζωοτροφών και αύξηση της κατανάλωσης τροφής.
Ο παραγωγός μπορεί να εκμεταλλευτεί τα οφέλη από τους ισορροπιστές είτε μειώνοντας τη χρήση ακριβών ζωοτροφών όπως το σογιάλευρο και το καλαμπόκι αντικαθιστώντας με φθηνές χονδροειδείς ζωοτροφές, είτε αυξάνοντας τη θρεπτική αξία του σιτηρεσίου επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη παραγωγή. Σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 3 εβδομάδες διατροφής και σε πλήρη ανάπτυξη θα εμφανιστούν μετά από 6 μήνες

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

09-05-2016 15:38jiannhs

Ενδιαφερομε να μάθω τιμές για των ισορροπιστη μωσχαριων παχυνσης

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία