BACK TO
TOP
Profi

Η New Holland παρουσιάζει την πλήρη γκάμα εργαλείων ακριβείας της στην CropTec 2014

Στην έκθεση CropTec 2014, 19 με 20 Νοεμβρίου στην Αγγλία, οι αγρότες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ιδίοις όμμασι με ποιον τρόπο λειτουργεί το σύστημα γεωργίας ακριβείας της New Holland, Precision Land Management (PLM), το οποίο βοηθά στην εξοικονόμηση εισροών και χρόνου.

Η New Holland παρουσιάζει την πλήρη γκάμα εργαλείων ακριβείας της στην CropTec 2014

2
0

Στην παρουσίαση του συστήματος PLM Connect Telematics, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη για το πώς η πραγματικού χρόνου ανάλυση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη λήψη αποφάσεων για την αύξηση της παραγωγικότητας. Το τελευταίας τεχνολογίας επικοινωνιακό σύστημα μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο και την επίβλεψη του εξοπλισμού από το γραφείο, επιτρέποντας την παρακολούθηση και διαχείριση της λειτουργίας των μηχανημάτων χωρίς να χρειάζεται ο αγρότης να βρίσκεται κοντά στην εκμετάλλευση.

Επίσης θα παρουσιαστεί η πλήρης γκάμα οθονών: από τη βασική EZ-Guide 250 και την προηγμένη FM-750, έως την FM-1000 και XCN -2050, όπως επίσης και οι ολοκληρωμένες λύσεις των Intelliview III και IV.

Στην επίδειξη συμπεριλαμβάνεται και το πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα αυτόματης διεύθυνσης IntelliSteer, το οποίο βελτιώνει τη συνολική λειτουργική απόδοση, την οικονομία στα καύσιμα ενώ συμβάλλει στην εργονομία και την άνεση του χειριστή.

Το εύκολο στη χρήση σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης EZ-Pilot, επίσης θα παρουσιαστεί.

Εντωμεταξύ, διαθέσιμο θα είναι και το software γραφείου PLM Mapping, μέσω του οποίου οι αγρότες μπορούν να βλέπουν και να τυπώνουν χάρτες ή καταστάσεις συγκομιδής από χωράφια, όπως επίσης να δημιουργούν προκαθορισμένα μονοπάτια τα οποία θα ακολουθούν τα μηχανήματά τους κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία