BACK TO
TOP
Profi

Στις 29 Μαΐου συνέδριο για τις εφαρμογές GPS στα Τρακτέρ

Την Παρασκευή 29 Μάιου , στις 13:30 στο πλαίσιο του 1ου συνεδρίου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα « Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα και χωρική ανάλυσης στην Γεωργία» , η εταιρεία Zamidis Tractor-GPS παρουσιάζει διάλεξη με θέμα «Πρακτικές Εφαρμογές Tractor-GPS στην γεωργία ακριβείας» .

Στις 29 Μαΐου συνέδριο για τις εφαρμογές GPS στα Τρακτέρ

19
0

 Οι παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση θα έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της «Γεωργία Ακριβείας» και να διαπιστώσουν τα οφέλη καθώς και όλες τις πρακτικές εφαρμογές των GPS για τρακτέρ. Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί από οπτικοακουστικό υλικό και πρακτικά παραδείγματα καθώς επίσης και γραφικές αναλύσεις.

Η εταιρεία Zamidis-TractorGPS σε μια προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής γεωργίας συμμετέχει ως χορηγός του συνεδρίου προσφέροντας πληροφόρηση  για τα σύγχρονα εργαλεία των αγροτών και τις εφαρμογές τους. 

Καθ’ όλη  την διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με τα GPS από κοντά καθώς επίσης να γνωρίσουν την εταιρεία Tractor-GPS και το έργο της στο περίπτερο παρουσίασης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία