BACK TO
TOP
Profi

Από 1η Ιουλίου θεώρηση αδειών για αυτοκινούμενα σιλό στην Ήπειρο

Για τη θεώρηση απαιτούνται μια σειρά απο δικαιολογητικά και ηλεκτρονικό παράβολο 10 ευρώ.

Μέχρι εξάμηνο οι άδειες κυκλοφορίας κινητών σιλό

0
0

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοίνωσε ότι επιτρέπεται για την περιοχή της Π.Ε. Ιωαννίνων, στους κατόχους αγροτικών προϊόντων η αυθημερόν μεταφορά σιτηρών και αραβοσίτου από τους χώρους συλλογής (αγρούς) προς τα κέντρα συγκέντρωσης, τους χώρους αποθήκευσης ή τα εργοστάσια επεξεργασίας αυτών με χρήση φορτηγών Ι.Χ. και ογκομετρικών οχημάτων μεταφοράς (σιλό) που συνοδεύουν θεριζοαλωνιστικές μηχανές κατά τη χρονική περίοδο συγκομιδής τους που ορίζεται από 01/07/2016 έως 31/12/2016.

«Παρακαλούνται οι κάτοχοι Αγροτικών Μηχανημάτων μεταφοράς αραβοσίτου και σιτηρών (ΣΙΛΟ και ΧΥΔΗΝ) με πινακίδες ΑΜ Ιωαννίνων, να προσέλθουν στην παραπάνω Υπηρεσία προκειμένου να θεωρηθούν οι άδειες κυκλοφορίας τους για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Για τη θεώρηση, πρέπει να προσκομιστούν τα παρακάτω: Άδεια Κυκλοφορίας του Μηχανήματος, Άδεια Κυκλοφορίας Θεριζοαλωνιστικής μηχανής που συνοδεύουν, Βεβαίωση καλής λειτουργίας ταχογράφου από εξουσιοδοτημένο τεχνίτη, Βεβαίωση καλής λειτουργίας από Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο (ΣΙΛΟ) ή Δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ (ΧΥΔΗΝ), καθώς και Ηλεκτρονικό Παράβολο 10 ευρώ για Θεώρηση άδειας κυκλοφορίας Αγροτικού Μηχανήματος (ΚΩΔ.: 1430)», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αναζητούν την εν λόγω απόφαση στο διαδίκτυο ή απευθυνθούν στα τηλέφωνα 2651364479 ή 2651364120 -κα Σταυράτη Αγγελική ή κα Μπάρκα Δήμητρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία